NOTÍCIES
La Confederació Sindical Catalana (CSC) fou l'únic sindicat dels Països Catalans que va convocar a participar activament de la Via Catalana | La massiva participació popular en els actes de l'11 de setembre d'enguany certifica la irreversibilitat del procés cap a la independència.

Des de la Confederació Sindical Catalana (CSC) volem felicitar la nostra afiliació i simpatitzants per la seva participació a la Via Catalana, esdeveniment històric que marca un punt de no retorn cap a la independència de Catalunya. Així mateix volem felicitar les persones assistents, voluntàries i l'organització de la Via Catalana per l'èxit aconseguit i la demostració de democràcia participativa i mobilització popular oferta al món sencer; des del País Valencià a la Catalunya Nord passant per ...
12-09-2013
Països Catalans
 
 
Els i les treballadores són en vaga a causa de la reducció d'un 9,2% del salari | La patronal ACEA mostra la seva supèrbia i indispossició a la negociació en amenaçar amb aplicar la mateixa reducció a la paga extra de desembre si la vaga es manté.

Les trenta empreses concessionàries del servei de transport sanitari a Catalunya han aplicat una rebaixa salarial del 9,2% de manera unilateral als seus 4.800 treballadors. Aquesta retallada salarial, juntament amb la congelació dels últims anys, implica una reducció salarial d'entre el 18 i el 20%. La patronal està té com a objectiu repercutir en els sous dels treballadors les retallades aplicades per l'administració.

Davant d'aquesta ofensiva patronal, des de la CSC ...
10-09-2013
Laboral
 
 
Fem via cap a la independència i la justícia social

Hores d'ara tothom és conscient que ens trobem en un moment històric de gran complexitat i transcendència que caldrà abordar amb intel·ligència i fermesa, es tanca una etapa per obrir-ne una altra i els tempos i els ritmes s'aniran accelerant. Resistir ja no és vèncer.

Aquells posicionaments ambigus que en el passat poden haver donat resultats, passaran a convertir-se en pur oportunisme.

El dret a decidir és per decidir-ne alguna cosa, quan es reivindica un dret és per poder-lo exercir en un o altre sentit. A mesura que l'imparable procés vers la sobirania vagi avançant caldrà ser-hi amb posicionaments clars, sense fugir d'estudi. La imprescindible pregunta s'ha de respondre amb ...
05-09-2013
Països Catalans
 
 
Des de la Confederació Sindical Catalana (CSC) fem una crida a participar activament a la Via Catalana que se celebrarà el proper 11 de setembre.

Considerem d'especial importància que aquesta iniciativa esdevingui un èxit i sia el tret de sortida d'un període continuat de mobilitzacions populars per assolir la independència nacional. De la mateixa manera, volem fer especial incidència en la necessitat de la mobilització popular en defensa dels interessos de la immensa població d'aquest país, les treballadores i els treballadors.

Així mateix, fem una crida a participar de les diverses mobilitzacions populars que es duran a terme al conjunt del territori el proper 10 de setembre.

Fem via cap a la independència i la justícia social!

CSC (Confederació Sindical Catalana)
05-09-2013
Països Catalans
 
 
Des de la CSC (Confederació Sindical Catalana) volem fer arribar a la comunitat educativa de les Illes Balears i Pitiüses tot el nostre suport i solidaritat | Així mateix volem transmetre la nostra disposició a participar de qualsevulla acció de suport a la seva lluita per la dignitat com a educadors/es i en defensa de la nostra llengua comuna.

La llengua catalana -minoritzada que no pas minoritària- està sent víctima d'una profunda ofensiva política i legislativa per part de diverses administracions de l'estat espanyol. Els atacs a la llengua catalana per part de diversos estaments controlats pel PP responen a una estratègia de fragmentació, menysteniment i invisibilització. L'objectiu final no és pas altre que fer desaparèixer el català de l'àmbit ...
03-09-2013
Països Catalans
 
 
El dirigent sindical Huber Ballesteros, membre del Comitè Executiu del principal sindicat de Colòmbia, CUT, vicepresident de la principal força pagesa, FENSUAGRO així com de la Junta del moviment social i polític per la pau Marcha Patriòtica, fou detingut ahir a Bogotà.

Huber Ballesteros ha estat, en els darrers anys, responsable de diversos projectes de drets humans duts a terme a Colòmbia per part de la CSC.

Segons les primeres informacions, se l'acusa de rebel · lió i finançament a grups terroristes. El moviment social i polític Marcha Patriòtica assenyala que es tracta d'un muntatge i una represàlia contra els dirigents socials que han encapçalat la darrera vaga pagesa.

Organitzacions socials del país han fet una crida a la solidaritat, exigint la ...
26-08-2013
Internacional
 
 
Del 24 al 31 d'agost se celebrarà la 1a marxa x l'educació pública. Des de la CSC fem una crida a la nostra afiliació a participar-hi i col·laborar en la mateixa. L'educació és el futur del nostre país i la volem pública, catalana i de qualitat!

+info=> http://ves.cat/hkLJ #EducacióEnMarxa


Manifest de la primera marxa per l’educació pública:

El món de l’educació es troba immers en un procés de fragmentació sense precedents. Així doncs, som testimonis de la creixent i implacable precarització, mercantilització i privatització de l’educació pública, i conseqüentment, de la desintegració del sistema educatiu públic en el qual es vertebra. Aquest procés té repercussions molt greus: ens condemna a la ruptura social, segrega a la població, la classifica ...
20-08-2013
Mobilització
 
 
"No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen.
Baixa al carrer i participa.
No podran res davant d'un poble unit i combatiu."

Vicent Andrés Estellés

Descarrega i difon:
jpg pdf alta ...
14-08-2013
Països Catalans
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660