NOTÍCIES
El pròxim 13 de juny, la Federació d'Administracions Públiques de la Intersindical-CSC presentarà la ponència Administració Pública, Projecte de futur, Projecte de país, en el marc de les Jornades de Reflexió sobre qualitat en els serveis públics que organitza la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears.

En aquesta ponència tractarem de l'ànalisi que fa la Intersindical-CSC de l'evolució de les administracions i del moment òptim que obre el desenvolupament legislatiu de l'Estatut bàsic de l'empleat públic per fer les valoracions i aplicar les mesures necessàries per assolir importants fites de qualitat en la prestació dels serveis públics.

També oferirem una bateria de propostes per aconseguir aquesta qualitat que, unides a les propostes per al desenvolupament de l'Estatut bàsic de l'empleat ...
09-06-2008
Països Catalans
 
 
Després de la victòria a les eleccions sindicals de l’Agència Catalana de Joventut a la demarcació de Barcelona de la darrera setmana, hem de celebrar que la candidatura de la Intersindical-CSC per al Comitè d’Empresa de l’ACJ a la demarcació de Girona ha aconseguit entrar-hi quedant empatada a un amb l’altre opció representada pel sindicat d’àmbit estatal Unión General de Trabajadores (UGT).

El sindicat català segueix avançant a tots els sectors productius i anima a fer confiança a l´única opció de país que defensa amb fermesa, coherència i compromís a tots els treballadors i treballadores.

Podeu seguir l’actualitat dels treballadors i treballadores de l’ACJ al seu bloc.
Bloc de la Secció Sindical a l'ACJ ...
06-06-2008
Eleccions sindicals
 
 
Ja s'acosta l'edició d'enguany de l'escola de formació Maria Mercè Marçal, organitzada cada segon trimestre de l'any per l'Espai Jove de la Intersindical-CSC.
Com ja és tradició a les escoles de l'Espai Jove, el format de l'edició d'enguany tindrà dos eixos, un de formació sindical pràctica i un altre amb una vessant enfocada a la solidaritat.
Serà el proper dissabte, 14 de juny, a la Casa de Cultura la Vila, de Martorell (c. de Santa Cana, 13), i els actes que contindrà seran:

11.30- Presentació, a càrrec d'Agurne Gaubeka (secretaria d'Acció Sindical de l'Espai Jove)

12.00- Xerrada “Integració laboral de persones nouvingudes”, a càrrec d'Albert Parés (advocat expert en temes d'immigració)

14.00- Dinar (cal inscripció prèvia enviant un mail a espaijove@intersindical-csc.cat)

05-06-2008
Intersindical-CSC
 
 
La Federació de Serveis de la Intersindical-CSC ha publicat una nova guia sindical sobre les prestacions per desocupació que podeu consultar on-line.

El document inclou enllaços a organismes oficials i recull els elements bàsics que cal conèixer per a tramitar la prestació així com una taula on es detalla la durada que pertoca a cada treballador/a en funció dels temps d'ocupació. Confiem que us sigui d'utilitat.

Us podeu descarregar la guia al següent enllaç o visitar el bloc de la Federació de Serveis.
Guia de prestacions per desocupació
Federació de Serveis ...
03-06-2008
Laboral
 
 
Els sotasignats, per iniciativa del Fòrum Mundial de Xarxes de la Societat Civil —UBUNTU, volem mostrar la nostra profunda preocupació i més enèrgica protesta per haver arribat a un situació tan greu i previsible en un tema crític com és el de l'alimentació de la població mundial. Aquesta situació posa de manifest el fracàs — en l'aspecte financer, mediambiental, cultural i moral — de l'actual sistema econòmic, que ha substituït els valors universals per les lleis de mercat i que reflecteix la debilitat de les Organitzacions Internacionals, causada per la manca de suport dels països més poderosos.
Més informació al web d'Ubuntu, Fòrum Mundial de Xarxes de la Societat Civil
En efecte:

* El juliol de 2002, en un comunicat ...
02-06-2008
Internacional
 
 
El sindicat nacional i de classe es va imposar aquest dijous novament en unes eleccions sindicals, en aquest cas a les del comitè d'empresa de l'Agència Catalana de la Joventut. Seguim doncs a l’administració catalana la tònica de creixement global de la Intersindical-CSC.

La participació va ser del 90% aproximadament i el sindicat català va aconseguir 4 dels nou representants del nou comitè. La representació de les organitzacions estatals va ser de 3 (Comisiones Obreras) i 2 (Unión General de los Trabajadores) membres respectivament.

La victòria ha estat fruit de la feina feta per la secció sindical a l’ACJ, que ha estat treballant “per a tots els treballadors i treballadores, amb cadascuna de les realitats i necessitats que s’hi donen, amb transparència i ...
30-05-2008
Eleccions sindicals
 
 
La Federació d’Administracions Públiques de la Intersindical-CSC ha denunciat que les negociacions del nou conveni col·lectiu de l’Ajuntament de Barcelona estan, a la pràctica, aturades. La secció sindical del sindicat nacional i de classe al consistori denuncia que des que van començar les negociacions no s’ha percebut cap avenç significatiu entre la part social i l’administració. La mesa de negociació sembla de vacances i les reunions que es venen celebrant cada dimarts no donen cap resultat visible. La Intersindical-CSC, mitjançant la Secció Sindical de l'Ajuntament de Barcelona, s'esforça per aconseguir que aquestes negociacions siguin àgils i fluïdes, però hi ha qui no està gaire per la tasca...

També en l’àmbit de l’administració local cal destacar processos de negociació col·lectiva on participem oberts i amb ...
27-05-2008
Laboral
 
 
Quatre treballadors del sector de la construcció han mort aquest migdia a les obres del nou estadi del València Club de Futbol. Les darreres informacions apunten a que l’accident s’ha produit per errors en la col·locació de la bastida. La Intersindical-CSC se solidaritza amb les famílies dels treballadors morts i també denuncia amb tota la contundència la poca eficàcia i l’incompliment constant de la llei estatal de Prevenció de Riscos Laborals, que duu més de deu anys en vigor i no ha contribuit a reduir la sinistralitat en sectors com el de la construcció, estratègic als Països Catalans.

La Inspecció de Treball continua revelant-se com a ineficaç i les empreses, com sempre, prioritzen el benefici i el compliment de terminis per damunt de les ...
26-05-2008
Laboral
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660