NOTÍCIES
Aquest dimecres, 14 de març, hi ha hagut eleccions sindicals a l'Institut Català de la Salut (ICS). D'entrada, cal destacar que la presència de la Intersindical-CSC entre el personal d'atenció primària a Barcelona Ciutat es manté (dos representants), així com que s'ha incrementat significativament el nombre de vots per la nostra candidatura respecte l'anterior procés. Els nostres vots (65 més que en els anteriors comicis) han estat més repartits entre els diferents ambulatoris de la ciutat.

Cal valorar com a positiu també l'increment de la participació. A Barcelona Ciutat, per exemple, va votar un 39,95% del personal el 2002, mentre que ara ho ha fet un 52,13%. No podem obviar, però, que això ha estat possible en bona part per un fort augment de ...
15-03-2007
Eleccions sindicals
 
 
El candidat de la Intersindical-CSC serà qui representi els treballadors de l'empresa Alternativas Técnicas del Forjado SL, ubicada a Castellbisbal (Vallès Occidental). L'empresa, que es dedica a la producció de prefabricats de ciment, compta amb 28 operaris.

Aquesta era la primera vegada que el sindicat nacional i de classe es presentava a les eleccions sindicals d'aquesta empresa auxiliar de la construcció. L'anterior representant era de CCOO. ...
15-03-2007
Eleccions sindicals
 
 
Aquestes setmanes són, a nivell electoral, clau per la Federació d’Administracions Públiques (FAP) de la Intersindical-CSC. Serà el moment de recollir els fruits de la bona feina sindical i d’expandir el nostre projecte en àmbits on fins ara no hi teníem representació. Després dels resultats satisfactoris entre els funcionaris de Serveis Centrals de la Generalitat de Catalunya ara toquen les eleccions del personal laboral de la Generalitat, les dels funcionaris de l’Ajuntament de Barcelona i les del personal d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut.

A l’ICS les eleccions se celebren el 14 de març. Fins ara teníem dos delegats a l’àrea de primària de Barcelona Ciutat. Aspirem a augmentar significativament la nostra presència a la Junta de Personal i consolidar el nostre ...
13-03-2007
Eleccions sindicals
 
 
La Intersindical-CSC ha obtingut tres nous delegats a l'empresa Codime Material Elèctric SA. Ubicada a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), l'empresa, de prop de 50 treballadors, també compta amb centres de treball a Manresa (Bages) i Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

Val a dir que aquestes no han estat unes eleccions gens fàcils per les ingerències de l'empresa, que volia impedir que es dugués a terme el procés, i per les traves dels sindicats estatals, que han volgut descreditar la Intersindical-CSC i desprestigiar les persones que s'hi presentaven. Aquesta era la primera vegada que es realitzaven eleccions sindicals a Codime malgrat tenir una antiguitat de trenta anys.

Finalment, la els treballadors d'aquest magatzem de material elèctric han optat per qui millor ...
13-03-2007
Eleccions sindicals
 
 
La Intersindical-CSC ha obtingut dos representants sindicals a l'empresa Miquel, Costas & Miquel SA, a les eleccions que han tingut lloc aquesta setmana. L'empresa, ubicada a Capellades (Anoia), compta amb 200 treballadors i es dedica a la producció de paper de fumar, com ara la coneguda i popular marca 'Smoking'.

Aquesta era la primera vegada que el sindicat nacional i de classe hi presentava candidatura i, amb els resultats obtinguts, entra amb força en un comitè que queda composat, a més dels dos membres de la Intersindical-CSC, per quatre de la UGT -en perd un-, dos de CCOO i un de CGT -en perd un-.

Jordi Bartrolí, cap de llista de la Intersindical-CSC, ha expressat la seva satisfacció per la confiança dels treballadors ...
08-03-2007
Acció Sindical
 
 
Aquest dijous se celebra el Dia Internacional de les Dones i, un any més, des de l'àmbit laboral hem de lamentar la manca d'avenços en el procés d'igualtat d'oportunitats. Les polítiques d'ocupació no s'han millorat i el mercat de treball continua precaritzant-se, tant en les condicions laborals com en els salaris i l'estabilitat.

Amb la Reforma Laboral aprovada pel govern espanyol, les patronals i CCOO i UGT s'abaretix l'acomiadament i es renuncia a drets assolits. Els mateixos agents van signar també un Acord sobre la Seguretat Social que dificulten l'accés a drets tan bàsics com les pensions de jubilació, d'invalidesa i de viduïtat. Si a tot això hi afegim el no reconeixement de la tasca social que durant anys han dut a terme les ...
06-03-2007
Intersindical-CSC
 
 
El local que la Confederació General del Treball (CGT) té al carrer d’Àngel Guimerà a Palma ha patit aquest diumenge un atac feixista amb bomba. No és el primer cop que aquesta seu és atacada, però aquesta vegada l’agressió suposa un salt qualitatiu en les maneres de fer, ja que l’atemptat hagués pogut provocar desgràcies personals. Per sort, a més dels danys materials no hem de lamentar víctimes personals.

Aquest fet només es pot entendre com un greu atac a aquells que defensen els interessos i els drets dels treballadors i treballadores, així com a les llibertats públiques i privades, que són la base d’una convivència democràtica.

Lamentablement, aquest atac s’afegeix al que va patir recentment la seu del Bloc Nacionalista Valencià a ...
06-03-2007
Països Catalans
 
 
Arran del mal servei endèmic de la xarxa ferroviària estatal, que ha esdevingut d'actualitat en els darrers dies per l'assoliment de nivells que ja depassen qualsevol límit, l'Espai Jove de la Intersindical-CSC denuncia l'actitud de RENFE i de l'ADIF -empresa que gestiona les infrastructures ferroviàries- envers Catalunya. I és que aquí és on el preu del viatge en rodalies surt més car de tot l'Estat.

Si comparem els preus entre els principals serveis de rodalies que RENFE té a l'Estat, el resultat -tant en bitllet senzill com en abonament mensual- és que el servei a l'àrea de Barcelona és el més car amb diferència, arribant en algun cas a marges de fins a 25 euros.

Diferència de preus*

Bitllet senzill (només anada):
02-03-2007
Països Catalans
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660