NOTÍCIES
L'empresa ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA, l'empresa privada recentment adjudicatària per part de la Generalitat per gestionar l'aigua potable a Barcelona (província), està en marxa per connectar el Canal Segarra-Garrigues a la seva xarxa Ter Llobregat.

En aquest sentit entrant en matèria mediambiental, la Secció Sindical de la Intersindical CSC a l’ACA i la Secció Sindical de la CGT a ATLL Concessionària estem en contra del transvasament de conques internes ja que el càstig mediambiental és irreparable.

D'altra banda, ens qüestionem l'objecte d'aquesta operació. Si en un principi el canal Segarra-Garrigues havia de donar servei a l'agricultura, perquè ara es connecten les dues conques? Servei bàsic a l'agricultura o especulació? L’activació de la interconnexió Canal Segarra-Garrigues amb la xarxa Ter ...
13-04-2013
Laboral
 
 
...
10-04-2013
Països Catalans
 
 
El proper dimecres, 10 d’abril, està previst que es dugui a terme el tràmit parlamentari per a l’aprovació del Decret llei 2/2013 de modificació del règim de millores de la prestació econòmica d’incapacitat temporal del personal al servei de l’Administració de la Generalitat.

Davant d’això des de la Intersindical-CSC hem fet les següents aportacions als diferents grups parlamentaris per tal de que es tinguin encompte durant la tramitació:

1. La voluntat inicial de la nostra organització és la de preservar el sistema de millores de la prestació econòmica que teníem fins ara, és a dir, la de seguir perceben el 100% de sou en cas d’incapacitat temporal.

2. Vist que ha estat impossible arribar a qualsevol tipus ...
08-04-2013
Acció Sindical
 
 
Carles Sastre succeeix Isabel Pallarès al davant de la Intersindical-CSC amb el suport del 98% dels i les congressistes.

Al 5è Congrés nacional, celebrat ahir, 6 d'abril, la Intersindical-CSC ha designat un nou equip per a encarar un nou període marcat per la crisi econòmica i social i el procés d'independència. La candidatura encapçalada per Sastre, l'única que es presentava, obtingué el suport del 98% dels i les delegades congressuals.

Les dues ponències presentades, acció sindical una altra d'organització, han estat aprovades amb un ampli suport dels i les delegades. La ponència d'organització fa una aposta per enfortir el perfil independentista del sindicat, implementar metodologies de treball adaptades a l'actual escenari polític i social i, per altra banda, enfortir les sigles CSC (Confederació ...
07-04-2013
Intersindical-CSC
 
 
Mitjançant sengles comunicats oficials, l'Oficina Europea de la Federació Sindical Mundial i l'Oficina Central del mateix organisme internacional han expressat el seu suport a la Intersindical-CSC amb motiu de la celebració del 5è Congrés nacional del sindicat català, essent aquesta la primera organització en els més de 50 anys d'història de la FSM en formar part de l'organisme de manera desvinculada dels estats espanyol o francès i representant de manera exclussiva els interessos socials i nacionals dels treballadors i treballadores dels Països Catalans.

De la mateixa manera, el sindicat PAME, majoritari a Grècia, també saluda la central sindical dels Països Catalans tot fent públic el seu suport. Així mateix, des de Sardenya, la Confederazione Sindicale Sarda en el seu comunicat de suport defineix la ...
05-04-2013
Intersindical-CSC
 
 
La Federació d'Administracions Públiques de la Intersindical-CSC ha interposat recurs contenciós administratiu contra l'Acord de Govern 19/2013 pel qual s'adopten mesures excepcionals de reducció de despeses de personal, entre elles la supressió d'una paga extraordinària al personal de l'Administració de la Generalitat incloent-hi el personal docent i administratiu de les universitats.

La Intersindical-CSC denuncia que aquesta mesura representa una disminució salarial anual mitja del 7,14% que repeteix la retallada de l'any passat del reial decret 20/2012 del Partit Popular.

Per la seva banda, la Intersindical-CSC insta a l'Administració de la Generalitat a dir prou i a plantar-se davant uns pressupostos imposats per l'Administració central que perpetuen el dèficit fiscal que pateix el nostre país.
...
25-03-2013
Laboral
 
 
Després de tres dies de jornades maratonianes s'han trencat les negociacions entre l'empresa i el comitè intercentres que representa els centres de treball de Gavà, Terrassa, Lleida, Girona, Reus, Castelló i València.

L'empresa -cooperativa dedicada la distribució farmacèutica amb una plantilla d’unes 200 persones- aprofitant l'aplicació del RDL 5/2013, el qual
reformula les condicions d’accés a les jubilacions anticipades entre d’altres aspectes, va plantejar una renegociació del conveni, eliminant l'actual clàusula de garantia d'ocupació. Aquesta clàusula impedeix fer acomiadaments objectius o ERO fins a finals de 2013.

La proposta empresarial consistia en una reducció salarial, increments de les quanties indemnitzatòries fins a finals de 2013 i un canvi d'horaris. Aprofitant-se dels períodes transitoris oberts en els processos de jubilacions anticipades, ...
25-03-2013
Negociació col·lectiva
 
 
En el marc del conjunt de mobilitzacions en defensa dels Serveis Públics i contra les retallades retributives i de condicions laborals del personal que les presta, juntament amb els altres sindicats de la Plataforma Sindical Unitària (PSU), la Federació d'Administracions Públiques de la Intersindical-CSC va participar activament en la concentració del passat 20 de març a la plaça de Sant Jaume.

Aquesta concentració va aplegar milers de treballadors/es públics/ques de tots els sectors, que van mostrar un doble malestar, pel desmantellament dels serveis públics i contra el brutal atac que vénen patint les treballadores i treballadors.
Durant aquesta concentració els representants dels sindicats integrants de la PSU, entre els quals el de la Intersindical-CSC, van compartir, paràgraf a paràgraf, la lectura de la carta ...
21-03-2013
Mobilització
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660