NOTÍCIES
La Generalitat acata la sentència del Suprem i també anul·larà la multa a ACPV

Font: Vilaweb

La Generalitat Valenciana va anunciar ahir que acatava la sentència del Tribunal Suprem sobre les emissions de TV3 al País Valencià, de manera que anul·larà la multa imposada a Acció Cultural del País Valencià (ACPV), propietària dels repetidors, i deixa sense efecte la prohibició de les reemissions de TV3. Ho van explicar fonts de la Generalitat després de publicar-se la sentència del Tribunal Suprem espanyol, que dóna la raó a ACPV. Eliseu Climent ha anunciat que el retorn de les emissions de TV3 a tot el País Valencià 'és cosa només de dies'.

El Suprem va acceptar el recurs de cassació d'Acció Cultural del País Valencià ...
13-12-2012
Països Catalans
 
 
Atesa l'actualitat i importància d'aquesta qüestió, avui recuperem l'interessant article de la nostra companya Sílvia Vázquez(Advocada del departament jurídic de la Intersindical-CSC) publicat per primer cop el 2 de maig de 2012.

El Govern del PP preveu incrementar abans de final d'any les taxes judicials en tots els ordres jurisdiccionals. Un increment molt substantiu que suposarà que reclamar els nostres drets davant els jutjats i tribunals surti molt més car, ja sia reclamacions que tinguem contra l'Administració o enfront de particulars, o contra l'empresa on treballem.

Així es desprèn de l'Avantprojecte de Llei presentat el passat 30 de març pel Ministeri de Justícia.

La conseqüència més significativa en la via laboral és que se suprimirà el dret que tenim, en virtut de ...
12-12-2012
Acció Sindical
 
 
Informa: EFE
Les taxes d'atur de les dones pel que fa a les dels homes són més altes ara que abans de la crisi econòmica i financera mundial, una situació que no es preveu que millori fins al 2017, segons denuncia un informe de l'Organització Internacional del Treball (OIT), que va ser publicat ahir.

L'estudi «Tendències mundials de l'ocupació de les Dones 2012», analitza les desigualtats de gènere en matèria de desocupació, ocupació, participació de la força de treball, vulnerabilitat, i segregació sectorial i professional.

Fins a 2007, segons recull Efe, les diferències entre el nombre de dones que tenien una ocupació i el d'homes s'havien atenuat respecte a la dècada dels noranta del segle passat, una tendència que es va revertir entre ...
12-12-2012
Igualtat
 
 
Dijous, 13 de desembre, hi ha convocades manifestacions a Barcelona, València i una jornada de lluita a les Illes.

La Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), proposada pel ministre espanyol d'Educació Wert, ha indignat la comunitat educativa i agents socials del país.

Aquesta proposta de llei és un subterfugi de caràcter nacionalista espanyol i partidista que pot comportar l'establiment d'un model educatiu elitista, privat i adoctrinador a favor de la recentralització del regne d'Espanya. I es pretén fer des dels centres d'ensenyament atentant, així, contra la immersió lingüística en el cas de Catalunya i aprofundint en l'ofensiva contra la llengua del país a les illes i al País valencià.

Davant d'aquest escenari, des de la Intersindical-CSC cridem la ...
12-12-2012
Països Catalans
 
 
La Plataforma Sindical dels Treballadors Públics -de la qual la Intersindical-CSC és membre i que agrupa sindicats amb presència al sector públic- vol manifestar el seu suport a les diferents mobilitzacions de les treballadores i treballadors públics previstes per aquesta setmana, que posen de relleu la determinació per fer front a l’atac continuat perpetrat als drets dels ciutadans i de tots els empleats públics de Catalunya.

Amb la mateixa finalitat, ha acordat coordinar els serveis jurídics dels sindicats que en formen part, per sumar esforços i prendre accions jurídiques comunes davant la supressió de la paga extra del mes de desembre.Independentment de les denúncies que es preveu presentar a nivell estatal, la situació a Catalunya té perfils propis, com també els té l’actitud del ...
11-12-2012
Laboral
 
 
La Intersindical-CSC fa una crida a la participació a totes les concentracions en defensa del català i en contra de la política espanyolitzadora del partit popular. La convocatòria de protesta ha estat organitzada per la plataforma Som Escola de la qual la Intersindical-CSC en forma part.

Les concentracions tindran lloc dilluns 10 de desembre.

A Barcelona la convocatòria és a les 18.30 h. a la Plaça de Sant Jaume. Paral·lelament a la convocatòria de Barcelona, n'hi haurà més en d'altres viles i ciutats catalanes.

Podeu consultar les convocatòries actualitzades a partir de dilluns matí al web de somescola.

...
10-12-2012
Països Catalans
 
 
Des de la Intersindical-CSC condemnem amb indignació i fermesa el nou atac contra la llengua catalana i la convivència que està duent a terme l'estat espanyol.

Així mateix instem la comunitat educativa, institucions i conjunt de la ciutadania a no acatar les noves imposicions contra la llengua catalana. Fem una crida a la insubmissió civil per fer front a la negació que se'ns imposa.

Des de l'estricta radicalitat democràtica hem d'avançar, com un sol poble, cap a la independència i la justícia social.

Visca la classe treballadora! Visca la terra!

...
03-12-2012
Països Catalans
 
 
Divendres, 29 de novembre, se celebraren eleccions sindicals a “Manufactures Clima” i a “Andrea House”, resultant guanyadora la Intersindical-CSC.

Ambdues empreses, a les quals el conveni col·lectiu d'empresa és negociat per la Intersindical-CSC, provenen de “Manufactures de paraigües i derivats”.

La Intersindical-CSC té representació al comitè d'empresa des de fa 4 legislatures.

Des de la Intersindical-CSC volem felicitar els i les companyes pels bons resultats obtinguts i refermar el nostre compromís amb la defensa dels drets del conjunt dels i les treballadores, sense exclusions de cap mena. ...
03-12-2012
Eleccions sindicals
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660