NOTÍCIES
A les eleccions celebrades el passat divendres, 29 de novembre, a la Federació Catalana de Futbol la Intersindical-CSC obtingué representació sindical i resultà la segona força més votada. La Intersindical-CSC hi concorria per primer cop.

Els bons resultats obtinguts palesen la voluntat de canvi per part dels i les treballadores. En aquest sentit, des de la Federació de serveis de la Intersindical-CSC volem felicitar els i les companyes per haver aconseguit representació i refermar el nostre compromís amb la defensa dels drets del conjunt dels i les treballadores, sense exclusions de cap mena.
...
03-12-2012
Eleccions sindicals
 
 
Actualitzarà un 1% les pensions en general i un 2% les inferiors a 1.000 euros
Informa: Vilaweb.cat

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha anunciat aquest divendres que al gener del 2013 l'executiu espanyol incrementarà un 1% les pensions amb caràcter general i un 2% per als que cobrin menys de 1.000 euros. Sáenz de Santamaría ha afirmat que fruit de la situació econòmica "no pot afrontar l'actualització de l'1,9%" que li pertoca per la dada de l'IPC al mes de novembre (2'9%), i per aquest motiu opta per una solució en què "les pensions més baixes recuperin cert poder adquisitiu". El Consell de Ministres també ha aprovat un reial decret que permetrà que la Seguretat Social disposi de 4.000 milions ...
01-12-2012
Economia
 
 
Després de mesos de negociacions, la Comissió Negociadora, formada per la representació legal dels treballadors/es que ostenta la Intersindical-CSC i l’alcalde, en representació de l’Ajuntament, ha signat el seu III Conveni col•lectiu.

El personal laboral de l’Ajuntament d’aquesta localitat de 2.400 habitants del Baix Penedès, té ja un marc renovat de condicions laborals.

Aquest conveni, per un període de quatre anys, tot i les dificultats que òbviament troba avui tota negociació col•lectiva, incorpora millores en jornada i horari de diversos col•lectius, amplia les facilitats per a la formació, consolida els Fons d’Acció Social, que fins ara tan sols estaven recollits en un acord de la part social amb l’Ajuntament, regula de forma favorable la prestació econòmica en cas d’Incapacitat Temporal –recordem que ...
01-12-2012
Negociació col·lectiva
 
 
Companyes / Companys;
En nom de la Intersindical-CSC, sindicat independentista i de classe català, volem fer arribar tot el nostre suport als sindicalistes gallecs Marcos Cadórniga, Carlos Alján i Carlos Búa condemnats a 3 anys de presó per l'exercici de l'activitat sindical, així com a tota la CIG, sindicat agermanat amb nosaltres.
.
És vergonyós el tractament desigual de la justícia espanyola que no té cap inconvenient a condemnar les persones decents i treballadores i al mateix temps fa els ulls grossos, perdona i promociona la delinqüència d'alt volada. Certament, aquest establishment està promovent uns valors i un exemple realment perniciós i immoral.

Rebeu també la nostra solidaritat per la vaga de fam que esteu començant aquests dies.
Estem amb vosaltres!

Unha aperta ...
28-11-2012
Internacional
 
 
Augura una taxa d'atur del 25% per a aquest any i de gairebé el 27% per al que ve

L'economia espanyola registrarà el 2012 una contracció de l'1,3% que l'any que ve s'agreujarà fins a l'1,4% com a conseqüència de les mesures de consolidació fiscal i la desacceleració del conjunt de l'eurozona, cosa que elevarà la taxa d'atur al 25% aquest exercici i fins al 26,9% el 2013, segons reflecteixen les últimes projeccions de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), que només espera una recuperació més feble que l'espanyola entre els seus membres en el cas de Grècia, que continuarà en recessió el 2013 i el 2014.

Aquest retrocés triplica el previst pel Govern, que estima una caiguda del ...
28-11-2012
Economia
 
 
S'ha signat el conveni col·lectiu del centre de Mollet de Vallès, al qual hi treballen prop d'un centenar de persones i que compta amb majoria de la Intersindical-CSC.

La durada del nou conveni és de dos anys 2012-2013, i contempla increment salarial del 0,5% més clàusula de revisió vinculada a indicadors de producció i qualitat. El preacord va ser ratificat per l'assemblea de treballadors/es.

Sara Lee, és una multinacional d'Estats Units amb seu central a Europa a Utrecht. La marca comercial més coneguda és Cafès Marcilla. ...
28-11-2012
Negociació col·lectiva
 
 
En documentar-nos per a redactar aquest manifest hem repassat els que vam emetre amb anterioritat en motiu del 25 de novembre (Dia internacional contra la violència de gènere) durant els darrers anys i hem constatat un fet terrorífic: la validesa, lletra per lletra, de documents redactats fa un grapat d'anys.

Hem constatat que la violència de gènere segueix constituint una xacra repugnant de la nostra societat, que la violència econòmica que exerceix el capitalisme continua colpejant les dones amb severitat, sense distinció d'edats.

La inhumana pràctica del tràfic de persones s'ha estès i organitzacions delictives s'enriqueixen gràcies al patiment de milers de dones que acaben essent víctimes de l'esclavatge sexual o industrial.

Arreu del món, i al nostre país, se continua ...
22-11-2012
Països Catalans
 
 
Construir un estat és un projecte col·lectiu, integrador i il·lusionant. Un procés sobiranista que ha de tenir, des del nostre punt de vista, la solidaritat i la justícia social com a eixos fonamentals.

El 25N, la clau és a les nostres mans!

Amplieu la imatge picant ací

...
22-11-2012
Països Catalans
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660