NOTÍCIES
L'afiliat a la Intersindical-CSC “E. LL.M” fou detingut i reclòs 4 hores a la Comissaria de les corts amb un canell trencat a causa de la detenció per part de policies de paisà que no duien la identificació reglamentària.

El company E LL M sortia de la parada de tren de Plaça Catalunya quan un policies de paisà li requereixen identificar-se. En preguntar el motiu de la identificació és reduït per la força, detingut i traslladat a la comissaria de les Corts on hi passà 4 hores amb el canell trencat a causa de la detenció.

Un cop és posat en llibertat s'adreça a l'Hospital Clínic on se'l tracta d'un trencament de canell.

Des de la Intersindical-CSC condemnem amb fermesa actuacions d'aquesta ...
02-05-2012
Solidaritat
 
 
Sílvia Vázquez(Advocada del departament jurídic de la Intersindical-CSC)

El Govern del PP preveu incrementar abans de final d'any les taxes judicials en tots els ordres jurisdiccionals. Un increment molt substantiu que suposarà que reclamar els nostres drets davant els jutjats i tribunals surti molt més car, ja sia reclamacions que tinguem contra l'Administració o enfront de particulars, o contra l'empresa on treballem.

Així es desprèn de l'Avantprojecte de Llei presentat el passat 30 de març pel Ministeri de Justícia.

La conseqüència més significativa en la via laboral és que se suprimirà el dret que tenim, en virtut de la la Llei 1/1996 de Justícia Gratuïta, tots els treballadors i beneficiaris de la Seguretat Social a la justícia gratuïta per defensar els ...
02-05-2012
Igualtat
 
 
Les organitzacions sindicals de Catalunya CCOO, UGT, USOC, CGT, IAC i Intersindical-CSC volen denunciar el creixent i preocupant protagonisme que estan agafant les polítiques de repressió i intimidació dels poders públics per a limitar les llibertats i negar els drets democràtics de la ciutadania. Sota l’argument de “la necessitat de neutralitzar els violents”, el Govern central i el Govern de la Generalitat pretenen vincular la resposta sindical i ciutadana a les polítiques de retallades socials i laborals als desordres i la violència urbana, ignorant el caire social i pacífic d’aquella.

Des de fa un temps advertim del gir autoritari del Govern del PP amb anuncis de modificació del Codi Penal per fer front al que diuen és un exercici excessiu d’alguns drets i llibertats. ...
02-05-2012
Solidaritat
 
 
L'agència de les Nacions Unides alerta dels riscos de l'“espiral baixista” de sous

L'Organització Internacional del Treball (OIT) va suspendre ahir la reforma laboral del PP i ho va fer amb un argument contundent: “S'ha fet amb plantejaments ideològics que no es corresponen amb el que s'ha après d'experiències que sí que han funcionat i que són molt més equilibrades.” Ho va assegurar Raymond Torres, director de l'Institut Internacional d'Estudis Laborals de l'OIT. En el seu informe anual, l'agència de les Nacions Unides que elabora i supervisa les normes internacionals del treball carrega durament contra les polítiques de retallades impulsades a Europa, ja que estan destruint ocupació, una dinàmica especialment virulenta a l'Estat espanyol i que no frenarà la normativa laboral de ...
02-05-2012
Laboral
 
 
Com és sabut hores d’ara el Secretariat nacional de la Intersindical-CSC ha decidit aquest 30 d'abril suspendre la manifestació de l’1 de maig a Barcelona, que havíem convocat de forma conjunta amb la COS en una iniciativa a la qual també havíem ofert d’entrada a afegir-s’hi la IAC, en la perspectiva d’anar consolidant un tercer pol sindical nacional i de classe que sigui capaç de donar resposta a les agressions i els desafiaments que se’ns presenten com a treballadors i treballadores dels Països Catalans.

En el marc esmentat de crear un pol nacional i de classe el Secretariat nacional decideix, el desembre de 2011, establir contactes amb la IAC i la COS de cara a organitzar el 1r de maig de 2012.

Al ...
30-04-2012
Intersindical-CSC
 
 
La riquesa pertany a qui la produeix !

La Federació Sindical Mundial adreça una salutació fraternal a tots els treballadors i treballadores de tot el món. El 1r de Maig és el dia que ens recorda el nostre paper social insubstituïble en la producció de tota la riquesa al món. El 1r de Maig és el dia que ens recorda el poder invencible que la unitat de classe ens pot proporcionar per canviar el món d'acord a les nostres necessitats i capacitats. Un món de prosperitat, pau i solidaritat fraterna. L'únic obstacle que s'interposa en el camí d'aquest progrés és l'activitat parasitària dels monopolis. L'explotació depredadora dels recursos per a la producció de riquesa per al seu propi profit a costa dels pobles i ...
26-04-2012
Laboral
 
 
Ni retallades ni dictadura del capital
SOBIRANIA NACIONAL I ECONÒMICA

La classe treballadora patim una ofensiva contra els nostres drets i llibertats per part d’organismes no democràtics com el BM i l’FMI i aplicats en contra la voluntat popular. Als Països Catalans les conseqüències de la submissió a les polítiques capitalistes es veuen agreujades per la falta d’un estat propi que ens permeti adoptar mesures per fer-hi front. Patim un espoli fiscal que no ens permet aplicar polítiques socials avançades i una política centralista que prioritza les grans infraestructures i la connexió amb Madrid per sobre infraestructures sostenibles que afavoreixin l’equilibri territorial i la vertebració econòmica del País.

Reclamem la plena sobirania nacional i econòmica. El deute que l’Estat es nega a pagar ...
26-04-2012
Mobilització
 
 
La Intersindical-CSC exigeix la immediata posada en llibertat de la Laura.

Noam Chomsky, va publicar un decàleg sobre estratègies de manipulació per a aconseguir que els ciutadans/espectadors no puguin copsar les tècniques que s’apliquen per a controlar-los, en el segon punt d’aquest decàleg ens diu:

“Crear problemes i després oferir solucions” o “problema-reacció-solució“: es crea un problema, una “situació”, prevista per causar certa reacció al públic, per tal que la gent desitgi les mesures que es volen fer acceptar. Per exemple: Deixar que es desenvolupi o s’intensifiqui la violència urbana (Delinqüència), o organitzar atemptats sagnants, per tal que el públic sigui el demandant de polítiques i lleis estrictes de seguretat, en perjudici de la seva pròpia llibertat. O també: crear una crisi econòmica ...
26-04-2012
Solidaritat
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660