NOTÍCIES
De fa diversos anys, el Moviment de Víctimes de Crims d’Estat a Colòmbia organitza diversos actes commemoratius a diversos punts de Colòmbia i del mon.

Al nostre país es realitzaran activitats a Barcelona i València.

A Barcelona, el mateix 6 de març i sota el lema "Pels drets de les víctimes, la restitució integral de terres i territoris, per les garanties de no repetició, contra la impunitat a Colòmbia” es durà a terme al Parc de les Tres Xemeneies una acció de denúncia. Posteriorment, a les 7 del vespre es realitzarà l’acte commemoratiu a la Casa de la Solidaritat (Carrer Vistalegre 15)

A València, el 9 de març a 2/4 de 8 del vespre es farà l’acte a la seu ...
01-03-2012
Internacional
 
 
Desenes de milers de persones, entre personal docent i investigador, personal d'administració i serveis i estudiants universitaris i de secundària es manifestaren ahir pels carrers del país, per mostrar el seu desacord amb la política pública de retallades, augments de taxes i de canvi del model de governança de les universitats.

La Intersindical-CSC ha convocat aquesta jornada de vaga, tant per al personal docent i investigador com per al personal d'administració i serveis de les universitats públiques catalanes, juntament amb altres organitzacions sindicals amb representació en aquest àmbit, sindicats d'estudiants com ara SEPC i amb la plataforma unitària -de la qual la Intersindical-CSC n'és membre_ PUDUP. 

La precarització cada cop més gran de la vida a la universitat, l'encariment de les ...
01-03-2012
Mobilització
 
 
Els Estudiants, PAS I PDI que van assistir a la curta assemblea de les 13:30h a Jaume I, han consensuat l'horari perquè demà 29F poguem anar tots junts a la manifestació:

8'30h: Piquets informatius davant de cada centre de treball.

11h: Concentració davant de cada Campus, coincidint amb les concentracions diàries que s'estan fent.

11'15h: Trobada en la cruïlla Pujades amb Wellington dels Campus Mar i Poblenou amb el Campus Ciutadella per marxar cap al Rectorat.

11'30h: Concentració al Rectorat (pl. Mercè).

12h: Marxa en columna des del Rectorat fins a la Plaça Universitat.

12'30h: Inici de la manifestació conjunta d'Universitats a Plaça Universitat ...
29-02-2012
Mobilització
 
 
El Pas i el Pdi de la Upf junts a la Vaga general d'universitats el 29f

Des de la Intersindical-CSC volem informar al PAS de la UPF que els sindicats CAU, CGT i Intersindical-CSC van presentar un preavís de vaga per garantir la cobertura legal del PAS a la Vaga general d’universitats convocada pel 29 Febrer , a l’espera del posicionament i decisió de les assemblees del PAS de cada universitat.

En aquest sentit, a l’Assemblea del PAS i PDI de la UPF celebrada el proppassat divendres 24 de Febrer es va decidir l’adhesió del PAS, juntament amb el PDI, a aquesta vaga, que recordem-ho, es va proposar des la PUDUP.

Per tant, la Intersindical-CSC convoquem aquesta Vaga a partir de la ...
29-02-2012
Mobilització
 
 
Article de Noam Chomsky

1 L'estratègia de la distracció.
L'element primordial del control social és l'estratègia de la distracció que consisteix a desviar l'atenció del públic dels problemes importants i dels canvis decidits per les elits polítiques i econòmiques, mitjançant la tècnica del diluvi o inundació de contínues distraccions i d'informacions insignificants. L'estratègia de la distracció és igualment indispensable per a impedir al públic interessar-se pels coneixements essencials, en l'àrea de la ciència, l'economia, la psicologia, la neurobiologia i la Cibernètica. "Mantenir l'atenció del públic distreta, lluny dels veritables problemes socials, captivada per temes sense importància real. Mantenir al públic ocupat, ocupat, ocupat, sense cap temps per pensar, de tornada a la granja com els altres animals" (cita del text 'Armes silencioses per a ...
28-02-2012
Laboral
 
 
El document recull els canvis normatius a destacar en els supòsits de permís de lactància, reducció de jornada per cura de menor o familiar a càrrec i, finalment, en el que respecta a les vacances.

Podeu descarregar el document des d'aquest enllaç o accedint a l'apartat del web que la Intersindical-CSC ha destinant a la reforma laboral 2012. ...
27-02-2012
Igualtat
 
 
El proper 29 de febrer se celebrarà una jornada de vaga a les universitats del Principat. Davant de l’atac que pateix la universitat pública, la Intersindical-CSC us cridem a secundar la jornada de vaga del proper 29 de febrer, confluint amb la vaga d'estudiants convocada per la PUDUP.

A les 12.30 hores se celebrarà una manifestació que sortirà de la plaça universitat de Barcelona.

Des d'aquest enllaç podeu descarregar el cartell i l'argumentari de la vaga d'universitats.

Avancem cap a la vaga general! ...
24-02-2012
Mobilització
 
 
Davant l'inici de la fragmentació de l'ICS cal estar ben informat. Per això us deixem a sota un parell de notícies.

- L'ICS es divideix en més de 20 empreses públiques per ser "més eficient"
- El Consell d’Administració de l’ICS aprova iniciar el projecte de reformulació de l’empresa pública

També hi trobareu l'enllaç a dos documents, que us recomanem llegir per entendre el procés de fragmentació, documents que dies enrera vam deixar al bloc:
- La Governança de l'ICS, un document de treball intern que, segons la mateixa Conselleria de Salut, en cap cas es pot considerar una proposta ferma de reformulació de l'Institut Català de la Salut. Malgrat això l'ICS està seguint el document al peu de la lletra en ...
24-02-2012
Països Catalans
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660