NOTÍCIES
Davant la gravetat de l'atac contra els interessos i drets dels i les treballadores d'aquest país, la Intersindical-CSC considera que la resposta a la reforma laboral s'ha de desenvolupar des de tots els àmbits, incloent-hi l'institucional de proximitat, els municipis.

El model de moció pretén facilitar la tasca dels grups municipals i, al mateix temps, donar un perfil de país al text.

El model es pot descarregar des d'aquest enllaç en format *.zip i inclou el tetx en diversos suports (doc, odt i pdf).

No a la Reforma laboral! Organitzats/des podem aturar-la! Avancem cap a la Vaga general!
...
23-02-2012
Mobilització
 
 
Davant l'agressió policial contra alumnes de l'IES Lluís Vives a la ciutat de València, i els posteriors excessos policials, volem manifestar el més absolut rebuig a aquests fets.

No són admissibles actituds com les vistes en un pretés règim democràtic, sense el més mínim sentit de proporcionalitat ni legalitat. Així mateix també volem denunciar el tractament que se'n ha fet des de la televisió autonòmica valenciana, la realitat és la que és, malgrat no surti a Canal 9.

Exigim el cessament de la Delegada del Govern Espanyol al País Valencià Sra. Paula Sánchez de León.

Així mateix donem tot el suport a les mobilitzacions que es convoquin com a protesta per aquests fets. ...
22-02-2012
Països Catalans
 
 
Sota el títol Reforma laboral 2012, un nou pas en la destrucció de drets laborals i socials se celebrarà el proper divendres 2 de març, de 10.00 a 14.00 hores, una xerrada informativa sobre el nou marc legislatiu i normatiu que comporta la reforma laboral. La jornada formativa, tindrà lloc a la Seu nacional de la Intersindical-CSC (Villarroel, 45, entresòl, 1r. Barcelona 08011)

Per motius d'aforament, qui vulgui participar a la jornada formativa ha d'inscriure's trucant a la Seu nacional de la Intersindical-CSC (93 481 36 60) o bé per correu electrònic a serveis(@)intersindical-csc.cat.

La xerrada s'emmarca en les “Jornades de formació 2012” que s'iniciaren el passat gener per a delegats/des de banca. Durant tot l'any en curs es duran a terme noves ...
19-02-2012
Intersindical-CSC
 
 
El dia 29 de febrer s'ha convocat vaga a les universitats públiques catalanes. La convocatòria per al Personal Docent i Investigador (PDI) és feta conjuntament per tots els sindicats amb representació.

Sorprenentment, però, per al Personal d'Administració i Serveis (PAS) ni CCOO ni UGT s'han afegit a la convocatòria presentada per la Intersindical-CSC, CGT i CAU.

El motiu de la vaga és expressar el rebuig a les retallades que afecten a les universitats públiques. Aquestes retallades degradaran les condicions de treball, afectaran a l'ocupació i posaran en qüestió la qualitat de l'ensenyament públic. ...
17-02-2012
Mobilització
 
 
Des la central sindical catalana es fa una crida a la seva afiliació a participar de les mobilitzacions que es duguin a terme en àmbit de proximitat per a expressar el nostre rebuig i oposició als atacs que estem patint el conjunt dels treballadors i treballadores d'aquest país.

Així mateix, aquesta crida a participar de les mobilitzacions a l'àmbit local, s'inscriu en la necessitat d'avançar en la convocatòria d'una vaga general amb urgència.

Avancem cap a la vaga general! ...
17-02-2012
Laboral
 
 
La Intersindical-CSC obtingué ahir, 16 de febrer, la totalitat dels 10 delegats a escollir a les eleccions sindicals parcials celebrades a la multinacional Wolters Kluwer, quedant el Comitè d'empresa constituït per 10 representants de la Intersindical-CSC i 3 d'un sindicat d'obediència espanyola.

Wolters Kluwer, especialitzada en la publicació de documentació formativa i programari de consulta, assessorament i gestió en els àmbits jurídic, assessoria, fiscalitat i educació, compta amb una plantilla de 300 persones. Destaca la publicació “La Ley” i programari per a càlcul de quitances, nòmines entre molts d'altres productes.

Des de la Federació de Serveis volem felicitar els i les companyes de WKE pels excel·lents resultats obtinguts i refermar el nostre compromís amb la defensa dels drets del conjunt de la plantilla.
17-02-2012
Eleccions sindicals
 
 
Protestes pels pressupostos de la Generalitat que s'han d'aprovar aquest dimecres amb el vot de CiU i l'abstenció del PP.

Ahir tarda de protestes, que ha concentrat delegats sindicals a les portes del Parlament, on han realitzat una acció amb torxes, espelmes i taüts de cartró per denunciar el que considerem la mort dels serveis públics.

Amb aquesta protesta els sindicats manifestem el nostre rebuig contra els pressupostos de la Generalitat, prevista la seva votació al Ple aquest dimecres i que, segons el pacte de CiU amb el PP, permetrà aprovar els comptes de 2012 amb el vot a favor de CiU i l'abstenció del PP.

Aquest dimecres al matí, s’ha fet una concentració a les portes del Parlament i s’han repartit ...
15-02-2012
Laboral
 
 
Podeu descarregar el document picant ací
Per descarregar la reforma íntega piqueu ací

Un cop més s'aprova normativa laboral via “Real Decreto Ley”, és a dir en absència del necessari debat polític i a més des d'una absoluta opacitat. La qualitat democràtica, malgrat que queda pendent el tràmit parlamentari posterior, torna a ser preocupant.

Del preàmbul es desprèn que la causa de tots els mals és el model laboral (atur, destrucció de teixit productiu, descens en els ingressos de seguretat social, increment en la despesa de prestacions...). Un diagnòstic interessat per a facilitar una mala solució pel que fa als treballadors.

També s'afirma que l'objectiu és assolir la reiterada “flexiseguretat”, sense entrar en més detalls i oblidant que no hi ha ...
14-02-2012
Laboral
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660