NOTÍCIES
TSC SL és una empresa líder del sector del transport sanitari al nostre país.

A les eleccions celebrades ahir, 3 de novembre, la Intersindical-CSC obtingué per primer cop representació a TSC de la comarca del Berguedà. Cal destacar que per a escollir tres delegats/des de personal hi concorrien quatre candidatures.

Aquest fet dóna especial importància a l'obtenció d'un delegat de personal per part de la nostra organització. Aquest ha estat el primer cop que la Intersindical-CSC hi concorria.

Volem agrair la confiança dipositada en la nostra candidatura i, així mateix, refermar el nostre compromís de defensar els drets socials i laborals del conjunt des i les treballadores.

El companys i companyes que heu fet possible assolir representació en uns comicis ...
04-11-2011
Eleccions sindicals
 
 
El Congrés dels Diputats va aprovar el passat 22 de Setembre el denominat Projecte de Llei de Mesures de Agilització processal.

La llei es justifica, segons el seu propi preàmbul, en la pujada exponencial del nombre de processos judicials detectada en els últims anys, creixement pròxim al 33%, que posa de manifest la necessitat d'introduir reformes per "assegurar la sostenibilitat del sistema i garantir que els ciutadans puguin disposar d'un servei públic de qualitat "

La llei introdueix reformes orientades a la "simplificació i supressió de tràmits innecessaris i a limitar l'ús desproporcionat d'instàncies judicials amb el desig d'aconseguir una administració de Justícia més àgil, moderna i eficaç".

Aquest és l'objectiu explicitat, però la realitat és molt diferent: la pretesa ...
02-11-2011
Laboral
 
 
El conegut com a Pla Renova't de la Generalitat de Catalunya ofereix ajuts per a la renovació de frigorífics, rentadores, rentaplats, plaques de cocció, forns, calderes de condensació i aires condicionats.

En qualsevol dels casos anteriors, la quantia de la subvenció no podrà superar mai el 30% del preu de venda de l’electrodomèstic, de la caldera o de l’aparell d’aire condicionat, IVA exclòs.

Podeu accedir a la documentació i els requisits necessaris per a sol·licitar l'ajut picant ací.

Confiem que aquesta informació us sigui d'utilitat. ...
25-10-2011
Medi
 
 
Per Elsa Lever (periodista amb Mestratge en Comunicació per la FCPyS de la UNAM, diplomada en Gènere pel PUEG de la UNAM, i en Feminisme pel CEIICH de la UNAM).

Atrevim-nos, doncs, a somiar amb una altra concepció de poder des de l'esfera imaginària, a imaginar una autorepresentació no regulada per l'Estat i transformar; atrevim-nos a apropiar i apoderar-nos de la llibertat, perquè en no nomenar-la corre el risc de perdre-la per no exercir-la. La voluntat és el poder de dir "jo vull", el "jo decideixo", una de les formes de la llibertat, de l'imaginari. I encara que tots dos termes, "poder" i "llibertat", si reprenem la visió de Bobbio, semblen antitètics, no hi ha més compatibilitat entre poder i llibertat que l'apoderament amb ...
25-10-2011
Igualtat
 
 
En el decurs de les Jornades Gresol al Vendrell, el passat 21 d'octubre, el president de Foment del Treball, Joaquim Gay, i de Pimec, Josep Gonzàlez, es van mostrar a favor de la possibilitat de crear contractes temporals d'un màxim de dos anys, sense indemnització ni Seguretat Social, i per tant sense atur, “sempre que això serveixi per estimular la contractació i s'aprovi dins d'un context de flexibilitat, però de manera puntual”, van dir.

Els responsables de la patronal asseguren que la proposta ja circula pels fòrums de debat empresarial com una mesura per fomentar la contractació.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, present a la taula rodona va dir al diari El Punt que la conselleria “afavorirà tots els ...
24-10-2011
Laboral
 
 
El 24 d'octubre de 1971 i en el marc de la concessió de la Medalla de la Pau de les Nacions Unides, Pau Casals pronunciava el cèlebre “I'm a Catalan”.

Un emocionat Pau Casals pronunciava un emotiu discurs improvisat al qual es glosava la història del nostre país davant mandataris d'arreu. El desig de pau i llibertat del geni del Vendrell segueix vigent el nostres dies.


PARAULES DE PAU CASALS A L'ONU - 24 d'octubre de 1971

Aquest és l'honor més gran que he rebut a la meva vida. La pau ha estat sempre la meva més gran preocupació. Ja en la meva infantesa vaig aprendre a estimar-la. La meva mare -- una dona excepcional, genial - , quan jo era ...
24-10-2011
Països Catalans
 
 
Des de la Intersindical-CSC volem expressar el nostre condol a la família i persones properes a Dimitris Kotsaridis, treballador mort en els incidents que es produïren ahir durant la jornada de vaga general a Grècia.

Dimitri era treballador de la construcció i militant del sindicat PAME, organització amb que mantenim relacions fraternals en el marc de la Federació Sindical Mundial. Volem fer extensiu el nostre condol al conjunt de militants de PAME i a la classe treballadora grega en general. ...
21-10-2011
Solidaritat
 
 
El procés de desmuntatge d'un servei públic sol ser llarg però acaba sent més senzill del que semblava inicialment, només cal una mica de temps i dedicació, i amb seguir fidelment els manuals a l'ús. La pràctica ha portat a la perfecció i la resistència al procés sembla força disminuïda en una societat civil com la nostra, desarmada moralment i sense la necessària consciència de classe. En aquesta societat només pots pertànyer a una de les dues classes existents: els que paguen i els que gaudeixen. Les dificultats que el poder polític i econòmic pot preveure abans de començar es solen veure minimitzades per l'escassa o nul resistència que al final oferim.

I aquests manuals indiquen clarament les fases que s'han de seguir per ...
21-10-2011
Laboral
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660