NOTÍCIES
Divendres 24 de juny, 19.00 h a la Plaça de la Vila. Concentració
En acabat, projecció de vídeos contra la homofòbia i la transfòbia al Casal Independentista El Cep. Amb pica-pica i cava.

Dimecres 29 de juny, 20.00 hores a La Fornal; projecció de la pel·lícula “Mine Vaganti” (Us he de dir una cosa...”) de Ferzan Ozpetek.

Dijous 30 de juny, 19.00 hores al Casal Independentista El Cep. Xerrada “No velem reformisme integrador, volem la revolta sexual” amb membres de Brot Bord.

Del 24 de juny al 8 de juliol, Casal Independentista El Cep. Exposicions: “Pràctiques BDSM: sexualitats al marge del patriarcat” i “Sexualitats lliures!”.

Tots els actes són convocats per: Intersindical-CSC, Brot Bord, Assemblea de Joves de Vilafranca, Assemblea pels ...
21-06-2011
Solidaritat
 
 
Ahir, 16 de juny, es celebrà una assemblea a l'aula de la Capella de la Universitat de Barcelona per tractar l'actual situació de les retallades a l'àmbit de la Universitat de Barcelona (UB). Aquesta assemblea va ser integrada conjuntament per personal PDI (personal docent), PAS (personal d'administració i serveis) i estudiants. Es convidà el Rector a venir a escoltar les nostres demandes. Aquest va fer acte de presència però, com era d'esperar, no aclarí res.

Al Claustre celebrat al matí es va signar la següent resolució:

"Les retallades anunciades pel govern de la Generalitat als recursos destinats a les universitats constituïran, de portar-se a terme, un deteriorament indefensable de l'ensenyament i de la societat. Això és així perquè a més es produeixen ...
17-06-2011
Federacions
 
 
El proper divendres, 8 de juliol, se celebrarà una conferència adreçada a delegats/des sindicals i afiliació per a contextualitzar i desgranar el que comporta la reforma de la negociació col·lectiva. Aquesta va ser aprovada pel Consejo de Ministros de divendres passat i publicada, dissabte, al BOE.

Aquest nou atac als interessos nacionals i socials de la classe treballadora dels Països Catalans barra, encara més, la possibilitat d'articular un Marc català de relacions Laborals i Protecció Social.

Per a analitzar i explicar les conseqüències d'aquesta modificació del marc jurídic, se celebrarà una conferència a càrrec de Carles Sastre, Secretari nacional d'acció sindical de la Intersindical-CSC, el proper divendres 8 de juliol d'11.00h a 13.30h a la Seu Nacional del sindicat.

Per motius d'aforament, ...
16-06-2011
Negociació col·lectiva
 
 
Aquest Programa té per objecte facilitar els ajuts econòmics necessaris per al desenvolupament de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat, física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar la seva qualitat de vida i fomentar la seva integració social.

A qui va dirigit?
Podran ser beneficiàries les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i reuneixin les condicions i requisits especificats.

El termini de presentació de sol·licituds és del 4 de juny al 3 d'agost de 2011.

Les sol·licituds presentades a l’empara de les convocatòries anteriors que no s’hagin atès per manca de disponibilitat pressupostària es tindran per incorporades a la present convocatòria sempre que s’acrediti el compliment dels requisits establerts.

15-06-2011
Països Catalans
 
 
Grècia està patint les conseqüències de la crisi financero-especulativa amb una virulència que, pràcticament, ningú no havia gosat a predir. Els “rescats” econòmics per part de la UE han comportat contrapartides inasumibles per al conjunt de la població grega; mesures draconianes de destrucció de l'àmbit públic, atur, pobresa, manca de perspectives de futur per al jovent, privatitzacions salvatges i destrucció accelerada del teixit laboral grec. Un altre aspecte a destacar és l'amenaça d'intervenció exterior en l'aprofundiment de les privatitzacions... tot plegat un escenari al qual Grècia és en venta i veu com es vulnera la seva sobirania nacional.

Des del sindicat PAME -agermanat amb la Intersindical-CSC i amb qui compartim espai a la secció europea de la Federació Sindical Mundial- se'ns han comunicat ...
10-06-2011
Internacional
 
 
La Intersindical-CSC conjuntament amb la resta de sindicats amb representació als diferents sectors de la Generalitat vam manifestar dimecres 8 de juny el nostre rebuig a les retallades pressupostàries i de personal en el sector públic.

Seguim lluitant per l'estat del benestar i això vol dir gaudir d'uns serveis públics i de qualitat.

...
10-06-2011
Federacions
 
 
Una treballadora del gegant farmacèutic Merk va ser degradada arbitràriament fent-la passar de laboratori a fàbrica. La treballadora, afiliada a la Intersindical-CSC, va contactar amb el nostre Departament Jurídic i va expressar la seva voluntat de fer valer els seus drets i recuperar el lloc de treball, amb la categoria que detentava anteriorment.

La batalla legal lliurada contra la multinacional Merk ha estat especialment dura i complicada. Des del Departament Jurídic de la Intersindical-CSC s'ha defugit la via “normal” o “fàcil” a seguir en aquest tipus de contenciosos – cercar l'extinció de la relació laboral i negociar una indemnització de 45 dies, tal com reflecteix l'Estatut dels Treballadors en casos de vulneració de dignitat del/la treballadora.

La sentència, favorable als interessos de ...
09-06-2011
Acció Sindical
 
 
El pròxim 27 de juny començarà a l'Audiència Nacional de Madrid el judici contra Rafael Díez Usabiaga, ex-Secretari General de LAB, i altres 7 membres de l'esquerra independentista basca. Des de LAB denuncien el judici polític i exigeixen la seva absolució.

Des de la Intersindical-CSC expressem la nostra solidaritat amb Rafa Diez i les altres persones que seran jutjades per dur a terme activitats polítiques. ...
07-06-2011
Internacional
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660