NOTÍCIES
La Intersindical-CSC ha viscut intensament i directa tot el procés que culminarà diumenge. El sindicat, especialment, valora la feina constant i il·lusionada de les persones voluntàries que han treballat sense defallir per a dur la consulta a bon port.

Sergi Perelló, Secretari d'organització de la Intersindical-CSC, ha expressat en roda de premsa que “ha estat un honor participar a la consulta, fent la nostra aportació amb persones voluntàries i cedint les instal.lacions a l'organització, des de la convicció que calia recolzar un moviment cívic i democràtic com és Barcelona Decideix"

Perelló ha subratllat, sobretot, la vessant humana d'aquest moviment cívic, on les persones voluntàries han estat l'element fonamental i que ha donat sentit a la consulta.

Finalment, ha agraït el ...
08-04-2011
Països Catalans
 
 
Font: Ara / Imatge
SARA GONZÁLEZ. BARCELONA.

Tot és a punt. Els 3.000 voluntaris que es mobilitzaran diumenge, les 505 urnes i els 347 punts electorals. Però els organitzadors també estan a punt per als resultats i les lectures que se'n puguin fer. Barcelona Decideix es va mullar ahir i va fixar la xifra de l'èxit de la consulta de Barcelona en un modest 10% de participació. Tot i això, el nucli de l'organització, en base al percentatge de vot anticipat recollit fins ara, augura que se superarà el 12,17% que va tenir la consulta sobre la reforma de la Diagonal promoguda per l'Ajuntament.

La barrera del 10% no s'ha triat a l'atzar. "Si el superem podrem ...
08-04-2011
Països Catalans
 
 
...
08-04-2011
Països Catalans
 
 
Des d’aquest dimecres fins diumenge es realitza a Atenes, el congrés de la degana federació internacional de sindicats.

La Intersindical-CSC hi participa en representació dels Països Catalans

Més informació el web de la FSM

Imatges: 1 , 2 i 3

L’estadi de Tae Kwon Do de la capital grega, ple a vessar, va donar la benvinguda als més de 800 delegats i delegades inaugurant així el 16è Congrés de la Federació Sindical Mundial.

Treballadors i treballadores vingudes d’arreu de la capital grega, amb banderes, càntics i aplaudiments ininterromputs van fer vibrar l’estadi tot donant un càlida benvinguda a totes les i els sindicalistes d’arreu del planeta.

L’acte inaugural ...
07-04-2011
Internacional
 
 
Posem a la vostra disposició un recull de premsa de la mobilització internacionalista i solidària que va recórrer els carrers de Madrid denunciant les polítiques antisocials aplicades pel govern de l'estat i contra l'atac que suposa la centralització de la negociació col·lectiva.

Des de les organitzacions convocants, valorem molt positivament aquesta mobilització i destaquem la nostra voluntat d'actuar amb contundència contra qualsevol atac a l'establiment dels Marcs Nacionals de Relacions Laborals i Protecció Social que reclamem.

Des de la Intersindical-CSC, volem fer arribar una salutació de classe i internacionalista a les organitzacions germanes ELA, CIG, LAB, STEE-EILAS, Intersindical Canària, EHNE i HIRU.

Per la transformació social i la sobirania!

Podeu descarregar el dossier picant ací
...
07-04-2011
Federacions
 
 
Font: Ara

Organitzacions de classe, com la catalana CSC, denuncien que estem davant "d'un atac contra els drets socials amb cobertura política"

JOAN RUSIÑOL Madrid | Actualitzada el 05/04/2011 11:18

"El poder polític ha obert la veda perquè els empresaris vagin de caça". D'aquesta manera tan gràfica ha resumit el representant del sindicat basc ELA, Adolfo Muñoz, el sentit últim de la manifestació que fan aquest matí i que acabarà davant del ministeri de Treball. Tot i que han provat de posar-se en contacte amb el ministre Valeriano Gómez, les organitzacions sindicals d'aquestes nacions admeten que fa anys que PSOE i PP han limitat la seva interlocució amb la UGT i CCOO. És la primera convocatòria d'aquestes característiques a la capital ...
05-04-2011
Laboral
 
 
Font: Ara.cat

És dirigent de la Intersindical-CSC, i avui convoca una manifestació a Madrid amb els sindicats bascos, gallecs i canaris

Avui no sé si podré dormir gaire, perquè tocarà llevar-se aviat. Esmorzaré torrades amb mantega, em prendré un cafè d'una revolada i aniré a l'aeroport del Prat. A les 6.30 agafaré un avió cap a Madrid amb altres membres de la Intersindical-CSC, el sindicat català del qual sóc secretari. A dos quarts d'onze farem una roda de premsa prèvia a la manifestació que hem convocat amb la resta de sindicats nacionals de l'Estat espanyol: principalment els bascos ELA i LAB, el gallec CIG i la Intersindical Canària. Protestem contra les retallades socials i laborals que aprova el govern central ...
05-04-2011
Intersindical-CSC
 
 
L’Asociación de Trabajadores Campesinos del Tolima- ASTRACATOL, filial de la principal unió de pagesos de Colòmbia (FENSUAGRO-CUT) i contrapart de la Intersindical-CSC des de 2007 en projectes de formació sindical i drets humans, ha denunciat a l'opinió pública nacional i internacional, institucions, organismes governamentals i no governamentals de drets humans, l'assassinat del dirigent sindical Héctor Orozco, vicepresident de la Seccional ASTRACATOL-Chaparral i el pagès Gildardo García, succeit el dimecres 30 de març de 2011 a la partida de la Marina, municipi del Chaparral (departament del Tolima, centre del país)

El sindicat català ha donat suport a la creació d'Astracatol des de la seva fundació el 2007, per mitjà de projectes de formació sindical i drets humans. Els projectes esmentats han rebut el suport ...
04-04-2011
Economia
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660