NOTÍCIES
En el decurs dels darrers 10 dies la Intersindical-CSC ha obtinguts representació a empreses i estament públics. L'augment de representació i la consecució de nous/ves representats ha estat la tònica general. Cal destacar, també, que a un parell d'empreses s'ha mantinguts la representació que es detentava des de les anteriors eleccions.

Tot seguit us fem cinc cèntims dels resultats electorals .

Al sector d'Arts gràfiques, a l'empresa Miquel Costas situada a Capellades (l'Anoia), s'ha mantingut la representació de 2 delegats .

A químiques s'ha obtingut representació a 2 empreses:

- Laboratoris Salvat, situat a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), s'han obtingut 2 nous representants.
- Laboratoris Menarini, a Badalona (Barcelonès Nord) s'han obtingut 4 nous delegats/des. Menarini és una de les ...
04-04-2011
Eleccions sindicals
 
 
Pel dret a decidir les nostres condicions laborals i socials

Manifest Intersindical signat per:
Intersindical-CSC -ELA - CIG - LAB - STEE-EILAS - Intersindical Canària - EHNE - HIRU


Des de l'inici de la crisi, el govern espanyol ha desenvolupat tot un seguit de profundes reformes antisocials i dures mesures de caràcter econòmic. Aquest conjunt d'iniciatives impulsades pel govern del PSOE respon als interessos dels poders econòmics, financers i empresarials. Constitueix una ofensiva sense precedents i l'atac més greu perpetrat en les últimes dècades contra els drets de la classe treballadora i les condicions de vida i treball... llegir manifest en català ...
01-04-2011
Federacions
 
 
...
01-04-2011
Laboral
 
 
Ni tiranies ni intervencions

La Intersindical-CSC vol fer pública la condemna de la intervenció militar contra Líbia així com el règim libi. Dubtem molt que els motius de la coalició internacional per intervenir a Líbia siguin la protecció del poble libi i l'extensió de la democràcia, perquè l'experiència històrica ens assenyala que els més sagnants règims del sud han comptat amb el beneplàcit d'Europa i els EUA quan així ha convingut als seus interessos. Per contra, observem com Líbia té gas i petroli, i aquest és el motiu real de la intervenció: quedar ben situats per explotar els jaciments de Líbia.

Tenim clar també que el règim de Líbia, que per cert ha estat funcional als interessos d'occident i contra el seu ...
30-03-2011
Internacional
 
 
En menys de 100 dies, el Govern ha deixat clares les seves línies mestra: retallades per a la majoria i beneficis per a la minoria. Amb l'excusa que no hi ha diners, serveis socials com educació, salut o dependència preveuen reduccions pressupostàries que inevitablement afectaran a la seva qualitat –moltes vegades encara deficient–, mentre asseguren les subvencions a escoles privades religioses o mantenen el dogma electoral de la rebaixa de tributs. La cimera anticrisi de divendres va tornar a evidenciar aquestes prioritats. Malgrat que l'impost de successions tan sols el pagaria el 4% de la població més rica, la dreta catalana prefereix renunciar a uns recursos necessaris per mantenir certa sensació de “credibilitat” que garantir la qualitat d'uns serveis més necessaris que mai per la ...
29-03-2011
Llengua i Treball
 
 
Aquí treballem, aquí decidim

Pel dret a decidir les nostres condicions laborals i socials.
No a les reformes de pensions i de negociació col•lectiva

La Intersindical-CSC prepara amb LAB i ELA del País Basc, la CIG de Galícia i la Intersindical Canària una mobilització a Madrid pel proper 5 d’abril.

Emparant-se darrere la crisi, el govern espanyol ha emprès tot un seguit de profundes reformes antisocials i dures mesures de caràcter econòmic. Aquest conjunt d’iniciatives impulsades pel govern del PSOE, respon als interessos dels poders econòmics, financers i empresarials.

Així mateix, les polítiques que s’estan imposant constitueixen una ofensiva sense precedents contra els drets de la classe treballadora i les condicions de vida i treball de les classes ...
24-03-2011
Federacions
 
 
Avui, dimecres 23 de març, s'inicia la negociació del conveni col·lectiu de l'empresa Sara Lee (Cafès Marcilla). Sara Lee és una empresa multinacional líder al sector alimentari, i a casa nostra acumula una important quota de mercat amb la coneguda marca de cafè que tracta i comercialitza.

La Intersindical-CSC participa de la negociació del conveni col·lectiu en tant que central sindical majoritària a la planta que l'empresa posseeix a Mollet del Vallès.
...
23-03-2011
Negociació col·lectiva
 
 
ELECCIONS SINDICALS INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT
23 DE MARÇ: VOTA PAIS, VOTA INTERSINDICAL-CSC
LES NOSTRES PROPOSTES 2011-2015

Els propers quatre anys requereixen solidesa de plantejaments, capacitat de negociació, dedicació, seriositat, objectivitat i ser solidaris amb tots els col•lectius i respectuosos amb tots els temes.

Malgrat estar en una situació de dificultat i d’incertesa cal continuar endavant, aglutinar preocupacions, interessos, esforços. I més en el context socioeconòmic en què ens trobem immersos. Estem convençuts que junts podem millorar les coses.

Entenem el sindicalisme com una eina de defensa dels drets de tots els treballadors/es sense distinció de categoria professional. Som especialment sensibles amb aquells companys i companyes que es troben en una situació d’incertesa laboral, com és el cas del personal interí.
21-03-2011
Eleccions sindicals
 
 
Afilia't
afiliat

CSC a la xarxa

fbslide


Lluites

bloc


Internacional
psnsefsm

Opinió


Informatiu
SUBSCRIU-TE AL
FULL INFORMATIU
DE LA INTERSINDICAL-CSC

Agenda
Enllaços interns


Enllaços recomanats
  Intersindical-CSC · Carrer de Calàbria, 166, baixos· 08015 Barcelona · Tel. 934813660