Milers de persones s'han manifestat aquest diumenge en defensa de la sanitat pública.

 Font: Sanitat/CSC
La Confederació Sindical catalana (CSC) i altres sindicats presents a l’Administració catalana hem portat al Parlament de Catalunya els perjudicis que han suposat les retallades patides des de l’any 2010 als Serveis Públics i a les condicions de treball del personal de les administracions. Hem sol·licitat una compareixença, amb la finalitat que insti el Govern de Catalunya a prendre les mesures de caire social i laboral que permetin garantir:
  • Uns serveis públics de qualitat, amb les ràtios de professionals suficients per atendre de manera digna tota la població de Catalunya.
  • El benestar de la ciutadania i la recuperació de l’ocupació pública que permeti garantir-lo.
  • La percepció íntegra de la totalitat de les retribucions de 2014.
  • La restitució del 100% de la jornada i retribucions del personal interí.
  • L’equiparació dels dies de permisos i la jornada del personal de l’ICS a la del conjunt de treballadores i treballadors de la Generalitat.
A aquest efecte hem acordat fer una recollida de signatures que doni suport a aquestes reivindicacions que es portaran al Parlament de Catalunya. Properament passarem a demanar-vos el vostre suport a aquesta iniciativa.

Ens hi va molt, com a treballadors/es i com a ciutadans/es. Com més suport tinguem, més força podrem fer. Comptem amb vosaltres, comptem amb tu!

@cscIntersindical-CSCadministracions públiques,manifestació,retallades,sanitat Font: Sanitat/CSC La Confederació Sindical catalana (CSC) i altres sindicats presents a l'Administració catalana hem portat al Parlament de Catalunya els perjudicis que han suposat les retallades patides des de l'any 2010 als Serveis Públics i a les condicions de treball del personal de les administracions. Hem sol·licitat una...SOM el sindicat independentista i de classe