La CSC va constituir oficialment la Secció sindical el passat mes d'abril, aconseguint en poc menys de 2 mesos els objectius que es marcà a curt termini.
La CSC va constituir oficialment la Secció sindical el passat mes d’abril, aconseguint en poc menys de 2 mesos els objectius que es marcà a curt termini.

A les eleccions celebrades ahir, 11 de juny, la Confederació Sindical Catalana (CSC) obtingué 3 representants (2 membres de comitè i 1 delegat LOLS) al Parc central de l’empresa CLD, situat a l’Hospitalet de Llobregat. La central sindical catalana també concorrerà a les eleccions que se celebraran el pròxim dissabte 14 al Parc d’Horta.

La irrupció de la CSC al comitè d’empresa suposa la desaparició de les majories absolutes existents fins ahir i obre un nou escenari.

Cal destacar que la CSC va constituir oficialment la Secció sindical el passat mes d’abril, amb 40 afiliats/des, aconseguint en poc menys de 2 mesos els objectius que es marcà a curt termini “fer créixer la secció sindical i aconseguir representació al comitè d’empresa”.

CLD és l’empresa que gestiona la neteja urbana dels districtes d’Horta-Guinardó i Nou Barris. L’Ajuntament de Barcelona té repartida la concessió d’aquest servei públic a quatre empreses (FCC, Urbaser, Cespa i CLD).

Des de la CSC volem felicitar la Secció sindical pels grans resultats obtinguts. Així mateix, volem fer públic el nostre reconeixement de la bona feina duta a terme pels nostres companys de la Secretaria d’Acció sindical.

Al carrer i als centres de treball, avancem!

 

 

@cscAcció Sindicalacció sindical,CLD,delegats/des,eleccions sindicals,representació sindicalA les eleccions celebrades ahir, 11 de juny, la Confederació Sindical Catalana (CSC) obtingué 3 representants (2 membres de comitè i 1 delegat LOLS) al Parc central de l'empresa CLD, situat a l'Hospitalet de Llobregat. La central sindical catalana també concorrerà a les eleccions que se celebraran el pròxim...SOM el sindicat independentista i de classe