La CSC és una de les organitzacions impulsores d'Enllaçats per la Llengua
La CSC és una de les organitzacions impulsores d’Enllaçats per la Llengua

La Confederació Sindical Catalana (CSC) i les altres entitats que formen Enllaçats per la Llengua (ExLL) es van reunir el passat dia 13 de setembre a Barcelona per aprofundir en l’estratègia i la coordinació per defensar la llengua catalana a tots els territoris on és parlada.

A la reunió es valorà molt positivament els lligams establerts entre entitats en aquest temps de feina conjunta, tot i reconèixer que encara queda molt de camí per recórrer.

Enllaçats per la Llengua anuncia pròximes accions en l’àmbit de l’ensenyament, on la LOMCE, les sentències judicials imposant el castellà a les aules, la reducció de les línies en valencià, el decret TIL i les retallades posen en perill el model d’escola en català, que la plataforma defensa a tot el domini lingüístic. També dóna suport a la ILP per una nova Llei educativa impulsada per l’Assemblea Groga.

Les entitats presents també reivindicaren la plena normalització de l’espai de comunicació en català, anunciant el suport a la Iniciativa Legislativa Popular per una nova RTVV que presentarà pròximament a les Corts valencianes Acció Cultural del País Valencià. També mostraren el seu suport a les noves iniciatives radiofòniques en català com “Ràdio Terra”, “Ona Mediterrània” o “el Mural”.

 

@cscPaïsos Catalanscatalà,CSC,enllaçats per la llengua,LOMCE,mobilització,Països Catalans,TILLa Confederació Sindical Catalana (CSC) i les altres entitats que formen Enllaçats per la Llengua (ExLL) es van reunir el passat dia 13 de setembre a Barcelona per aprofundir en l'estratègia i la coordinació per defensar la llengua catalana a tots els territoris on és parlada. A la reunió es...SOM el sindicat independentista i de classe