Assemblea de dones a una comunitat indígena a Colòmbia. Foto: agències
Assemblea de dones a una comunitat indígena a Colòmbia. Foto: agències

El pròxim dimecres, 19 de novembre a les 19.00 hores, se celebrarà la conferència “Violències contra les dones indígenes a Colòmbia”. L’acte tindrà lloc a la seu de la Fede.cat (Carrer de les Tàpies 1-3, Barcelona)

Aida Suárez -Consejera Mayor de l’Organización Indígena de Antioquia/OIA- serà la ponent de l’acte que abordarà la situació de violació dels drets humans que pateixen les dones indígenes al país andí. Hi conflueixen tres elements que agreugen la situació d’aquestes persones: la condició de dona, indígena i afectada pel conflicte armat que viu Colòmbia.

Aida Suárez és la primera dona indígena que arriba al càrrec de Consejera Mayor, màxima autoritat indígena en un territori. L’OIA ha estat una de les primeres organitzacions a combatre la violència contra les dones, tant la provocada pel conflicte com la de les pròpies comunitats.

@cscInternacionalColòmbia,drets humans,feminisme,internacionalEl pròxim dimecres, 19 de novembre a les 19.00 hores, se celebrarà la conferència “Violències contra les dones indígenes a Colòmbia”. L’acte tindrà lloc a la seu de la Fede.cat (Carrer de les Tàpies 1-3, Barcelona) Aida Suárez -Consejera Mayor de l’Organización Indígena de Antioquia/OIA- serà la ponent de l’acte...SOM el sindicat independentista i de classe