L'any 2014 ha estat marcat per la cruesa d'una crisi que desmenteix la propaganda triomfalista dels diversos governs
L’any 2014 ha estat marcat per la cruesa d’una crisi que desmenteix la propaganda triomfalista dels diversos governs

Us oferim un recull de notícies destacades de l’àmbit econòmic d’aquest any 2014. Així mateix aprofitem l’avinentesa per a desitjar-vos un bon any 2015 ple de solidaritat, compromís i llibertat.

@cscEconomiacorrupció capitalisme,crisi,economia,frau fiscal,resum 2014Us oferim un recull de notícies destacades de l’àmbit econòmic d’aquest any 2014. Així mateix aprofitem l’avinentesa per a desitjar-vos un bon any 2015 ple de solidaritat, compromís i llibertat. Catalunya Caixa va ocultar al jutjat els augments salarials dels seus directius El frau fiscal català representa el 25% del PIB La...SOM el sindicat independentista i de classe