Moment de la ratificació de la Llei contra la homofòbia al Parlament de Catalunya
Moment de la ratificació de la Llei contra la homofòbia al Parlament de Catalunya

Us oferim un recull de notícies destacades dels àmbits de mobilització, acció social i igualtat d’aquest any 2014. Així mateix aprofitem l’avinentesa per a desitjar-vos un bon any 2015 ple de solidaritat, compromís i llibertat.

@cscAcció Socialacció social,CSC,economia,feminisme,igualtat,igualtat de gènere,internacional,mobilització,resum 2014Us oferim un recull de notícies destacades dels àmbits de mobilització, acció social i igualtat d’aquest any 2014. Així mateix aprofitem l’avinentesa per a desitjar-vos un bon any 2015 ple de solidaritat, compromís i llibertat. Silvia Federici: «El treball domèstic és el que produeix la força de treball» Pensió no contributiva per...SOM el sindicat independentista i de classe