Foto: LAB
Foto: LAB

Comunicat tramés a l’executiva de LAB el 12 de gener de 2015

– Solidaritat amb LAB i el Poble d’Euskal Herria

Benvolguts companys i companyes,

després de la sorprenent operació policial espanyola contra el poble basc i contra LAB, amb acusacions kafkianes i, fins i tot, amb el robatori de diners de col·lectes ciutadanes, no veiem darrera aquesta actuació cap altre objectiu que no sigui una operació de càstig a la classe treballadora basca, als seus agents polítics i socials i, evidentment, als presos i les preses polítics.

Un càstig emmarcat, també, en la farsa de judici que s’havia que celebrar avui o en les ganes de venjança en referència a la sentència del Tribunal d’Estrasburg sobre la ‘Doctrina Parot’ així com per l’èxit de la manifestació pels drets dels presos i preses polítics del passat dissabte a Bilbao.

Realment la clavegueres de l’Estat espanyol són insondables i són capaces de qualsevol atropellament davant els drets democràtics del poble basc i català. Encara que el govern espanyol es manifesti en aquests dies, hipòcritament, per la llibertat d’expressió.

Sabem que en aquests moments la millor arma és la solidaritat massiva i la mobilització. I sabem també, com hem vist a Catalunya últimament, que l’Estat espanyol comet un error darrere l’altre perquè simplement no té cap argument ni suficients eines per detenir la democràcia i la llibertat.

I així serà. Tant als Països Catalans com a Euskal Herria. El procés cap a l’alliberament nacional i social dels nostres pobles està en marxa i ja és imparable.

Una gran abraçada solidària a tot el poble basc i a tots els companys i companyes de LAB.

Zurekin Gaude! Aurrera!

@cscInternacionalinternacional,Internacionalisme,LAB,solidaritatComunicat tramés a l'executiva de LAB el 12 de gener de 2015 - Solidaritat amb LAB i el Poble d'Euskal Herria Benvolguts companys i companyes, després de la sorprenent operació policial espanyola contra el poble basc i contra LAB, amb acusacions kafkianes i, fins i tot, amb el robatori de diners de...SOM el sindicat independentista i de classe