Instal·lacions de Cafès Marcilla a Mollet del Vallès   |   Foto: CSC
Instal·lacions de Cafès Marcilla a Mollet del Vallès | Foto: CSC

En les eleccions celebrades ahir, 10 de novembre, a les instal·lacions que la multinacional JACOBS DOUWE EGBERTS (Cafès Marcilla) té a Mollet del Vallès, la Intersindical-CSC va renovar els 2 membres de comitè del Col·legi d’especialistes i no qualificats.
Els treballadors de planta varen renovar la seva confiança en la Intersindical-CSC que va empatar en nombres d’electes amb UGT.
Des de la Intersindical-CSC refermem el nostre compromís amb la defensa dels drets del conjunt de la plantilla i felicitem els companys de la Secció sindical per la feina duta a terme.

 

@cscAcció Sindicalacció sindical,CSC,delegats,eleccions,eleccions sindicals 2015,laboral,MarcillaEn les eleccions celebrades ahir, 10 de novembre, a les instal·lacions que la multinacional JACOBS DOUWE EGBERTS (Cafès Marcilla) té a Mollet del Vallès, la Intersindical-CSC va renovar els 2 membres de comitè del Col·legi d’especialistes i no qualificats. Els treballadors de planta varen renovar la seva confiança en la...SOM el sindicat independentista i de classe