Foto: Reuters
Foto: Reuters

El CIEMEN acull aquest dimecres 16 a les set de la tarda el col·loqui “L’èxode dels refugiats al Mediterrani i al sud d’Europa. Un estat de la qüestió”. Serà una reflexió compartida sobre aquesta realitat dramàtica de part de tres entitats especialistes en la qüestió dels refugiats: la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, amb Estel·la Pareja; el Comitè Català de l’ACNUR, amb Joan Reventós, i la Creu Roja a Catalunya, amb Enric Morist.

El col·loqui, moderat pel president del CIEMEN, David Minoves, tindrà lloc a la sala d’actes de l’entitat. L’entrada és lliure.

@cscAcció Socialacció social,CIEMEN,crisi humanitària,CSC,guerra,internacional,refugiats,xerradaEl CIEMEN acull aquest dimecres 16 a les set de la tarda el col·loqui “L’èxode dels refugiats al Mediterrani i al sud d’Europa. Un estat de la qüestió”. Serà una reflexió compartida sobre aquesta realitat dramàtica de part de tres entitats especialistes en la qüestió dels refugiats: la Comissió...SOM el sindicat independentista i de classe