Foto: Som 27 i més
Foto: Som 27 i més

Comunicat de la Intersindical-CSC

“SOM 27 I MÉS” :

La Intersindical-CSC se solidaritza amb la comunitat universitària de la UAB i amb els 27 membres de la mateixa imputats per realitzar un tancament al rectorat entre l’abril i el maig del 2013 per tal de reclamar que s’acomplissin els acords presos en el Claustre del mes de març de l’esmentat any. Els acords tenien com a objectiu la defensa de la universitat pública, la suspensió dels increments abusius dels preus de matrícula, la reprovació i no aplicació de les retallades que han precaritzat les condicions laborals dels i les treballadores públiques de totes les universitats públiques catalanes així com la qualitat docent. Aquestes persones van ser desallotjades violentament pels mossos d’esquadra.

Les imputacions són conseqüència de la denúncia que va interposar l’anterior equip de govern de la UAB contra diversos membres de la comunitat universitària, amb l’objectiu de criminalitzar el lliure exercici d’oposició dels i les estudiants, PDI i PAS de la universitat a acceptar mesures que anaven en detriment dels interessos col.lectius. Les mesures que es denunciaven anaven en contra dels drets laborals, de la qualitat universitària i dels acords presos pel Claustre de la UAB.

La petició fiscal a les persones encausades ascendeix a 325 anys. Entre els imputats de la comunitat universitària hi ha regidors d’Igualada i Santa Coloma de Gramenet, l’alcalde d’Argentona Eudald Calvo,  el Secretari General de la CGT Ermengol Gassiot,  el membre  de la direcció de la IAC Kiko Gassiot.

Des de la Intersindical-CSC considerem que són els equips de govern que van implementar les retallades (de les universitats, de la Generalitat Autonòmica de Catalunya i del Regne d’Espanya) els que haurien de ser encausats per actuar en contra dels drets del poble català a una universitat pública, catalana i de qualitat.

Per una Universitat Pública, Catalana i de Qualitat a l’abast de tothom.

Per la defensa dels drets laborals dels i les treballadores públiques.

 

 

https://i2.wp.com/antiga.intersindical-csc.cat/nova_prova/wp-content/uploads/2016/07/27imes.png?fit=850%2C357&ssl=1https://i2.wp.com/antiga.intersindical-csc.cat/nova_prova/wp-content/uploads/2016/07/27imes.png?resize=300%2C126&ssl=1@cscAcció Social27 i més,comunicat,solidaritat,UABComunicat de la Intersindical-CSC 'SOM 27 I MÉS' : La Intersindical-CSC se solidaritza amb la comunitat universitària de la UAB i amb els 27 membres de la mateixa imputats per realitzar un tancament al rectorat entre l’abril i el maig del 2013 per tal de reclamar que s’acomplissin els acords presos en...SOM el sindicat independentista i de classe