Des de la Intersindical-CSC de la Vegueria del Penedès-Anoia cridem als nostres militants, simpatitzants i a la classe treballadora en general a mostrar-se ferms amb la emancipació nacional i social de la nostre pàtria i celebrem un 11 de setembre més per reclamar els nostres drets.
Des de la Intersindical-CSC de la Vegueria del Penedès-Anoia cridem als nostres militants, simpatitzants i a la classe treballadora en general a mostrar-se ferms amb la emancipació nacional i social de la nostre pàtria i celebrem un 11 de setembre més per reclamar els nostres drets.

L’Onze de Setembre, Catalunya commemora la derrota que va patir el 1714 a mans de les tropes espanyoles de Felip V,molts catalans i catalanes continuem manifestant-nos pels carrers per reclamar el reconeixement dels nostres drets nacionals i recordar als que van donar la vida per ells.

El setge de Barcelona ens serveix com a símbol de resistència del poble de Catalunya en defensa del país.

Portem molts anys supeditats a la voluntat d’aquells estats que no volen saber res de les nostres realitats (socials, culturals, lingüístiques i laborals). Un temps que no els ha servit per a que oblidem els nostres anhels de llibertat, com a poble no hem de deixar perdre aquestes aspiracions, que per alguns son utopies i per a nosaltres realitats.

Avui, Madrid i París segueixen negant l’existència dels Països Catalans i, com a conseqüència, seguim patint un sistema de subordinació i imposició. Seguim atrapats en les xarxes d’estats que estan construïts sobre uns fonaments que beneficien a uns pocs i mentre condemnen a una gran part de la ciutadania a la misèria.

Aquest submissió forma part de la història, però també estén els seus tentacles en l’actualitat, per garantir la perpetuació d’un sistema basat en el foment de les desigualtats. A la manca de sobirania radiquen la immensa majoria dels greus problemes que patim totes les persones que conformem aquest poble i com a nació.

Des de la Intersindical-CSC de la Vegueria del Penedès-Anoia cridem als nostres militants, simpatitzants i a la classe treballadora en general a mostrar-se ferms amb la emancipació nacional i social de la nostre pàtria i celebrem un 11 de setembre més per reclamar els nostres drets.

Parlem de pàtria però no la pàtria dels que venen al seu poble, dels que s’enriqueixen a costa d’explotar a la classe treballadora, dels que mantenen l’opressió patriarcal, dels que volen una joventut submisa, passiva, sense memòria, dels quals davant la crisi en què es troba el capitalisme només veuen un camí, el d’explotar encara més al poble treballador català, és a dir la pàtria de la burgesia. Nosaltres creiem en la pàtria dels explotats, dels que lluiten per acabar amb l’opressió dels Estats espanyol i francès, per acabar amb l’explotació, amb la propietat privada, que lluita, en fi, per una Catalunya independent i socialment justa.

Però això volem acabar amb les paraules de Allende que també es recorda l’11 de setembre:“Treballadors de la meva Pàtria, tinc fe a Xile i la destinació. Superaran altres homes aquest moment gris i amarg en què la traïció pretén imposar-se. Segueixin vostès sabent que, molt més d’hora que tard, de nou s’obriran les grans alberedes per on passi l’home lliure,per construir una societat millor.

Visca Catalunya! Visca el poble! Visquin els treballadors!

Intersindical-CSC Vegueria Penedès /Anoia

 

@cscAcció Social11 setembre 2016,Anoia,independència,manifest,PenedèsL’Onze de Setembre, Catalunya commemora la derrota que va patir el 1714 a mans de les tropes espanyoles de Felip V,molts catalans i catalanes continuem manifestant-nos pels carrers per reclamar el reconeixement dels nostres drets nacionals i recordar als que van donar la vida per ells. El setge de Barcelona ens...SOM el sindicat independentista i de classe