papereta_csc_x_notis
La Intersindical-CSC aconseguí 2 delegats en les eleccions sindicals celebrades ahir 26 d’octubre a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Aquests resultats situen el sindicat català com a tercera força de l’Hospital, tot revalidant una presència a l’òrgan de representació de la plantilla que es remunta a l’any 2004.

En aquestes eleccions han participat un total de 7 sindicats diferents, fent així més meritòria l’obtenció dels 2 membres de comitè per part d’una Secció sindical caracteritzada per un fort compromís social i nacional i amb una actuació quotidiana centrada en la unitat de classe entre els diversos grups professionals de l’hospital.

El Comitè d’empresa pels pròxims quatre anys queda constituït de la forma següent:

MC – 3 delegats/des (84 vots)
CCOO – 3 delegats/des (61 vots)
Intersindical-CSC – 2 delegats/des (53 vots)
UGT – 2 delegats/des (47 vots)
SATSE – 2 delegats/des (37 vots)
USAE – 1 delegat/da (30 vots)

Des de la Intersindical-CSC volem felicitar els companys i companyes de la Secció sindical de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès pels resultats obtinguts, així com refermar el nostre compromís amb la defensa dels interessos del conjunt de la plantilla.

@cscAcció SindicalCSC,delegats,eleccions sindicals 2016,hospital comarcal alt penedès,sanitatLa Intersindical-CSC aconseguí 2 delegats en les eleccions sindicals celebrades ahir 26 d'octubre a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Aquests resultats situen el sindicat català com a tercera força de l'Hospital, tot revalidant una presència a l'òrgan de representació de la plantilla que es remunta a l'any 2004. En aquestes...SOM el sindicat independentista i de classe