faiveley-transport

La Intersindical-CSC obtingué un delegat en les eleccions sindicals celebrades el passat divendres 2 de desembre a les instal·lacions que la multinacional Faiveley té a La Selva del Camp.

Amb aquest resultat la Intersindical-CSC consolida la seva presència en l’empresa de material ferroviari,  la seva implantació territorial i representació en diversos sectors estratègics.

@cscAcció Sindicaleleccions sindicals 2016,FaiveleyLa Intersindical-CSC obtingué un delegat en les eleccions sindicals celebrades el passat divendres 2 de desembre a les instal·lacions que la multinacional Faiveley té a La Selva del Camp. Amb aquest resultat la Intersindical-CSC consolida la seva presència en l’empresa de material ferroviari,  la seva implantació territorial i representació en...SOM el sindicat independentista i de classe