La Intersindical-CSC serà representada pel nostre secretari general Carles Sastre als congressos que celebraran els nostres sindicats germans LAB i CIG aquesta setmana.

Els dies 25 i 26 de maig tindrà lloc el congrés del sindicat basc LAB a Gasteiz (País Basc). Els dies 27 i 28 de maig se celebrarà a Compostel·la (Galícia) el VII Congrés de la CIG, sindicat majoritari a Galícia.

La Intersindical-CSC participarà d’ambdós congressos, refermant així la nostra aposta per l’internacionalisme solidari entre els sindicats que apostem per l’alliberament nacional i social dels nostres respectius països.

La Intersindical-CSC té acords amb LAB i CIG de cooperació i de mútua cobertura dels afiliats, dotant així de cos pràctic l’exercici de l’internacionalisme solidari per la defensa dels drets dels i les treballadores.

Des de la Intersindical-CSC desitgem èxit i encerts als companys de LAB i CIG en els nous períodes de reforçament organitzatiu que inicien.

@cscInternacionalCIG,Congrés,internacional,Internacionalisme,LABLa Intersindical-CSC serà representada pel nostre secretari general Carles Sastre als congressos que celebraran els nostres sindicats germans LAB i CIG aquesta setmana. Els dies 25 i 26 de maig tindrà lloc el congrés del sindicat basc LAB a Gasteiz (País Basc). Els dies 27 i 28 de maig se...SOM el sindicat independentista i de classe