Resinas Olot S.L

En les eleccions celebrades ahir, 10 de juliol, la Intersindical-CSC obtingué la totalitat dels 9 membres de l’empresa Resinas Olot S.L , situada a Les Preses (La Garrotxa).

La Intersindical-CSC va ser l’únic sindicat què obtingué el suport de la plantilla per a presentar llistes electorals. Un 70% dels treballadors va participar de les votacions atorgant, així, a la Intersindical-CSC la totalitat dels 9 membres del comitè d’empresa.

Plataforma per la Llengua

Així mateix, en les eleccions sindicals celebrades el passat 26 de juny a la Plataforma per la Llengua, la Intersindical-CSC rebé la confiança de la plantilla en renovar el delegat de personal d’aquesta entitat de defensa de la llengua catalana.

@cscAcció Sindicaldelegats,eleccions,eleccions sindicals 2017,Plataforma per la Llengua,Resinas OlotResinas Olot S.L En les eleccions celebrades ahir, 10 de juliol, la Intersindical-CSC obtingué la totalitat dels 9 membres de l'empresa Resinas Olot S.L , situada a Les Preses (La Garrotxa). La Intersindical-CSC va ser l'únic sindicat què obtingué el suport de la plantilla per a presentar llistes electorals. Un 70%...SOM el sindicat independentista i de classe