La Intersindical-CSC inicia la campanya “La República catalana, un salt de gegant en drets laborals i socials” amb la finalitat de dotar de contingut social i laboral la reclamació de la implementació de la República Catalana.

No volem limitar-nos a canviar banderes, la Intersindical-CSC reclamem la República catalana com una eina per millorar les condicions laborals i socials, com un salt endavant en justícia, igualtat i benestar per a les classes populars. La conformació d’un nou estat des de baix amb uns pilars assentats en la voluntat popular és una oportunitat per edificar la república més avançada en drets d’Europa. Però la República catalana és molt més que una oportunitat, la seva implementació permetria fer realitat des del primer moment tots aquells consensos que, com a societat progressista, gaudeixen d’un ampli suport i que només els vetos de l’Estat i les limitacions competencials del corsé autonòmic han impedit que la nostra societat gaudís ja.

L’Estat ha maniobrat per laminar els anhels de drets laborals i socials que les institucions catalanes, amb un consens social hegemònic darrere, han intentat legislar. Unes millores que beneficiarien la majoria de les classes treballadores catalanes tan aviat com els tentacles de Madrid deixessin de tenir marge per torpedinar-les. Fem tan sols un petit tast d’aquells drets que no han pogut passar d’embrió per culpa del caràcter regressiu del règim del 78 i que la República catalana convertiria en llei des del primer moment.

Podeu consultar el díptic de la campanya aquí

@cscAcció SindicalRepública catalanaLa Intersindical-CSC inicia la campanya 'La República catalana, un salt de gegant en drets laborals i socials' amb la finalitat de dotar de contingut social i laboral la reclamació de la implementació de la República Catalana. No volem limitar-nos a canviar banderes, la Intersindical-CSC reclamem la República catalana com una eina...SOM el sindicat independentista i de classe