Avui la Intersindical-CSC ha participat de les diferents accions reivindicatives en el marc de la vaga unitària convocada per la I-CSC, USTEC-STEs, CCOO, UGT, CGT i ASPEPC-SPS per reclamar tornar a les condicions laborals anteriors a l’any 2010, entre elles, el restabliment de l’horari lectiu.

Els mestres i professors reclamem tornar a la situació d’abans de les retallades, el 2010. Reivindiquem tornar a les 18 i 23 hores lectives a secundària i primària; també demanen que millorin les ràtios i augmenti la inversió.

La situació de l’educació pública és “greu”, i afirmen que respecte al 2010 hi ha 62.939 alumnes més per a només 329 docents més, i el pressupost del Departament està per sota del del 2010.

Des de la Intersindical-CSC valorem positivament el seguiment de la vaga, tot i que no ha estat massiva, donat que en aquest curs s’han convocat diverses vagues generals i sectorials de l’educació i també tenint en compte que s’acosta el final del curs.

Des de la I-CSC seguirem treballant per assolir els objectius d’una escola catalana, pública i de qualitat

@cscAcció Sindicaleducació,ensenyament,sectorial ensenyamentAvui la Intersindical-CSC ha participat de les diferents accions reivindicatives en el marc de la vaga unitària convocada per la I-CSC, USTEC-STEs, CCOO, UGT, CGT i ASPEPC-SPS per reclamar tornar a les condicions laborals anteriors a l'any 2010, entre elles, el restabliment de l'horari lectiu. Els mestres i professors reclamem...SOM el sindicat independentista i de classe