Aquesta vegada alcem la veu per la vergonyosa i lamentable tramesa de la plataforma HazteOir que estan rebent des de Madrid les direccions dels centres educatius catalans. Després de les polèmiques campanyes amb autobusos de difusió de l’LGBTIQ+fòbia, ara tornen a passar a l’atac amb un intent d’intervenció directa als centres educatius per frenar o limitar l’educació sexual que reben els alumnes, emparant-se en una suposada llibertat educativa de les famílies i en un suposat adoctrinament que només veuen ells.

Les direccions dels centres educatius estan rebent una carta, un formulari per a les famílies, un fulletó per adherir-se a una campanya de pressió als polítics (concretament a Casado, Rivera i Abascal) i un llibre ple de disbarats sobre la «ideologia de gènere».

La sectorial d’Educació de la Intersindical-CSC defensem la llibertat sexual i una educació completa, sense prejudicis, oberta i de respecte i normalització de totes les opcions afectives, sexuals i familiars.

Fem una crida a la defensa dels drets i llibertats del col·lectiu LGBTIQ+ i a la normalitat a l’hora de tractar tots els temes que s’hi relacionen a l’escola, educant els infants en valors propis del segle XXI, un segle en el qual alguns demostren sovint que encara no hi han arribat.

I no només cal treballar-ho amb activitats concretes, sinó com una forma de viure-ho en el dia a dia als centres educatius, des de la utilització d’un vocabulari adequat fins a la presentació de tot tipus de perfils personals en qualsevol mena d’activitat que es realitzi a les aules.

Animem les direccions dels centres a no fer cap mena de difusió ni publicitat gratuïta a aquest col·lectiu i a les seves peticions, i a garantir una educació sexual oberta i adequada als nostres temps, just al contrari de la que es defensa en la tramesa.

La sectorial d’Educació de la I-CSC i la Comissió LGBTIQ+ de la Intersindical-CSC treballaran conjuntament per lluitar contra aquestes campanyes que atempten contra els drets i les llibertats més fonamentals.

El sobre, la carta, el formulari, el llibre, el fulletó, i l’LGBTIQ+fòbia que envien per correu, directament al contenidor blau per contribuir a una societat i a una educació lliures, obertes i respectuoses.

@cscAcció Socialeducació,ensenyament,LGBTIQ+,LGTB,sectorial ensenyamentAquesta vegada alcem la veu per la vergonyosa i lamentable tramesa de la plataforma HazteOir que estan rebent des de Madrid les direccions dels centres educatius catalans. Després de les polèmiques campanyes amb autobusos de difusió de l’LGBTIQ+fòbia, ara tornen a passar a l’atac amb un intent d’intervenció directa...SOM el sindicat independentista i de classe