La classe treballadora dels Països Catalans no tenim res a celebrar el 12 d’octubre, data en què l’estat espanyol celebra la conquesta, el genocidi i la colonització i l’espoli dels pobles indígenes americans i exalta una Hispanidad militarista construïda sobre les runes i els cossos del nostre poble.

Es per això que la Intersindical-CSC instem a tots/es els/treballadors/es que el dilluns treballem si podem, presencialment o telemàtica, i d’aquesta manera deixem de celebrar una data que, com el 6 de desembre, Dia de la Constitución, de les quals no ens sentim partícips, i fer festa en altres dates més pròpies. En aquest sentit, podeu consultar aquest enllaç: Com ho podeu fer si voleu treballar?

A més, des del sindicat estem organitzant pel mateix dia 12 diverses xerrades virtuals obertes sobre les múltiples conseqüències del colonialisme en l’esdevenidor dels pobles. El colonialisme ha anorreat cultures i pobles sencers i continua perdurant com a mecanisme de sotmetiment del nostre país.

Finalment denunciem la violència econòmica, política, policial, judicial, mediàtica i cultural que s’exerceix contra el nostre poble i llurs institucions i contra la classe treballadora, com s’ha demostrat aquesta setmana en el cas de l’absolució de la Tamara Carrasco, després de patir una repressió sense sentit. O bé en casos com les infames acusacions contra els companys i les companyes PDI universitaris que en unes setmanes seran jutjats per haver participat a la sindicatura electoral del referèndum de l’1 d’Octubre.

@cscEconomiaLa classe treballadora dels Països Catalans no tenim res a celebrar el 12 d’octubre, data en què l’estat espanyol celebra la conquesta, el genocidi i la colonització i l'espoli dels pobles indígenes americans i exalta una Hispanidad militarista construïda sobre les runes i els cossos del nostre poble. Es per...SOM el sindicat independentista i de classe