La Marta Molina, professora, afiliada i delegada de la Intersindical-CSC Educació, ha quedat en llibertat sense càrrecs aquest matí, després de passar a disposició judicial i d’estar dos dies detinguda per la Guàrdia Civil. La resta de 20 persones detingudes en el marc de l’operació ‘Volhov’ (el nom d’una batalla que la División Azul, de voluntaris falangistes, va lliurar durant l’ocupació nazi de Rússia), han quedat en llibertat amb càrrecs.

Des de la Intersindical-CSC tornem a denunciar la repressió ideològica que practica l’estat espanyol. Aquesta setmana s’han vulnerat els drets de la nostra companya, però tenim massa exemples de com aquest no vol solucionar el conflicte català d’una manera política, pacífica i democràtica. És a dir, d’una manera civilitzada.

Una bona mostra d’aquesta persecució ideològica en l’àmbit de l’educació la vam trobar en les denúncies contra 9 docents de l’IES Palau de Sant Andreu de la Barca, on hi ha un quarter de la Guàrdia Civil, que van quedar arxivades pel jutge per suposats delictes d’odi, com també en els casos de 8 docents de la Seu d’Urgell. Aquests/es companys/es, acusats/des d”adoctrinament’, van rebre amenaces i escarnis, arribant a ser publicades les seves fotos en algun diari espanyol, i van passar un autèntic calvari.

Ens alegrem de l’alliberament de la Marta i agraïm les mostres de suport rebudes, però malauradament continuen havent-hi persones represaliades al nostre país. Creiem fermament que no podem tolerar aquesta vulneració dels drets personals, laborals i col·lectius i que els/les treballadors/es ens hem de mobilitzar plegats/des, independentment de les nostres idees, per tal de defensar-los. La pau, els drets i les llibertats les hem de preservar cada dia entre tots/es. Seguim!

@cscIntersindical-CSCLa Marta Molina, professora, afiliada i delegada de la Intersindical-CSC Educació, ha quedat en llibertat sense càrrecs aquest matí, després de passar a disposició judicial i d'estar dos dies detinguda per la Guàrdia Civil. La resta de 20 persones detingudes en el marc de l'operació 'Volhov' (el nom d'una...SOM el sindicat independentista i de classe