CCOO i UGT ha demandat a la Intersindical-CSC i a la Generalitat per la nostra presència en  la Comissió Paritària General de Prevenció de Riscos Laborals de la Generalitat, “l’empresa més gran de Catalunya”.

Defensem que tenim tot el dret de ser a l’esmentada comissió, atès que, com estipula la normativa, superen el 10% de representació als òrgans corresponents. És per això que la Intersindical-CSC parlem obertament de veto i d’intent de boicot ideològic per part dels “sindicats del règim del 78”.

Els dos sindicats estatals no pretenen altra cosa que “blindar un sistema que tenen molt ben muntat en detriment dels interessos dels treballadors i les treballadores i la seva salut”, així com intentar frenar a la Intersindical-CSC que proposem “una altra manera de fer sindicalisme i que experimentem un creixement constant, la qual cosa genera molta por en alguns sectors tant de l’establishment sindical com patronal”.

Cal tenir present que en aquesta comissió, a la qual ja havíem assistit, s’hi estava elaborant la modificació del protocol d’assetjament psicològic laboral, el qual ha quedat bloquejat per culpa de la interposició de la denúncia. “Queden clares les prioritats de cadascú; per a nosaltres, la salut dels treballadors i les treballadores és el primer”.

En aquesta comissió també hi havia participat, fins ara, el Sindicat de Metges, malgrat no tenir la representació necessària per a ser-hi, la qual cosa ens reafirma encara més en els seus arguments sobre els motius de la demanda.

Avui, 17 de desembre se celebren els actes de conciliació i el judici a partir de les 9.30 del matí.

@cscIntersindical-CSCCCOO i UGT ha demandat a la Intersindical-CSC i a la Generalitat per la nostra presència en  la Comissió Paritària General de Prevenció de Riscos Laborals de la Generalitat, 'l'empresa més gran de Catalunya'. Defensem que tenim tot el dret de ser a l’esmentada comissió, atès que, com estipula la...SOM el sindicat independentista i de classe